Politika

Direktno.rs

12. 04. 2021. 15:17 15

"Da li zbog smrti Cvijana, Stefanović ucenjuje Vučića i tako izbegava hapšenje?"

S obzirom da rasvetljavanje svih najaktuelnijih afera krupnog kriminala i korupcije u vrhu vlasti spada u dužnost Ministarstva unutrašnjih poslova i Republičkog javnog tužilaštva, a s obzirom na ćutanje i nečinjenje pomenutih što spada u posebna krivična dela, postavljam sledeća pitanja ministru policije Aleksandru Vulinu i republičkom javnom tužiocu Zagorki Dolovac - kaže Boško Obradović u saopštenju Dveri.


Saopštenje prenosimo u celosti: 

Zašto - uprkos tome što je danima njegov fotorobot bio na svim naslovnim stranama režimskih medija - još uvek nije uhapšen ministar odbrane Nebojša Stefanović zbog krivičnog dela protivzakonitog prisluškivanja predsednika države i njegove porodice?

Kako je moguće da je zbog veza sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka lišen slobode njegov kum i najbliži saradnik Goran Papić, bivši zamenik načelnika SBPOK-a, koji je izjavio da je sve radio po nalozima ministra, a da još uvek makar na informativni razgovor nije pozvan bivši ministar policije Nebojša Stefanović?

Kako je moguće da je Dijana Hrkalović, bivši državni sekretar MUP-a i desna ruka Nebojše Stefanović, okrivljena za pokušaj državnog udara, tajnog prisluškivanja i pripreme likvidacije predsednika SNS, a da o tome ništa nije znao njen tadašnji šef Nebojša Stefanović?

Šta Nebojša Stefanović zna o misterioznoj smrti Vladimira Cvijana o čemu je vršena policijska istraga u vreme njegovog ministarskog mandata u MUP-u?

Da li je Nebojša Stefanović posle tri godine pustio javnosti informaciju da je Cvijan mrtav da bi poslao poruku Vučiću i zaštitio sebe?

Šta još sve znaju Nebojša Stefanović i Dijana Hrkalović o Aleksandru Vučiću i njegovom najbližem kumovskom, tajkunskom i stranačkom okruženju pa zbog toga aktuelna vlast ne sme da ih uhapsi?

Da li je i gde Nebojša Stefanović na sigurnom sakrio prisluškivane razgovore i druge tajne sadašnje vlasti zbog čega je nedodirljiv za hapšenje?

Da li je jedno od tih mesta Ministarstvo za nacionalnu bezbednost SAD, FBI i DEA kojima je Stefanović bio u poseti pod velom tajne i na najvišem nivou 15. maja 2019. godine? Šta je tada dogovoreno?

Da li Nebojša Stefanović drži Aleksandra Vučića ucenjenim nekim veoma krupnim kompromitujućim materijalom pa je to razlog zašto još uvek nije uhapšen a režimski mediji i funkcioneri SNS su naglo utihnuli sa svakodnevnim javnim napadima na njega i njegove najbliže saradnike i kumove?

Da li država i građani Srbije treba da budu žrtve ovog sukoba u vrhu vlasti, a sve krupne afere stavljene u fioku i njihovi akteri zaštićeni od zakona do nekog novog sukoba između Vučićevog i Stefanovićevog klana?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati