Politika

R. Ć.

12. 04. 2021. 12:35 8

Đuka opozicionar: Većina u SNS su kukavice i kalkulanti!

Narodni poslanik Vladimir Đukanović, najveći branitelj predsednika Srbije i najveći kritičar svojih kolega u Srpskoj naprednoj stranci, opet je udario po funkcionerima iz svojih redova, nazvavši ih kukavicama i kalkulantima. Đukanović je, ovoga puta braneći premijerku Anu Brnabić, rekao da na prste može da se nabroji ko iz SNS sme da uđe u borbu, osim ako nije u pitanju bitka za fotelje.


- Ana Brnabić je nesumnjivo jedan od najvećih boraca u SNS, ako ne i najveći. Ne beži od protivnika, hrabro se sa njima suočava, nikada se protivniku ne pravda i ne kalkuliše, već je uvek u ofanzivi. Čini sve ono što većina drugih funkcionera te partije ne smeju da čine jer su kukavice i kalkulanti. Na prste jedva da izbrojiš ko sme od funkcionera SNS da uđe u borbu, osim ako su fotelje u pitanju. Tada lome sve pred sobom - napisao je Đukanović.

Izgleda da Đukanović nije zadovoljan spremnošću svojih kolega da se zalažu za SNS i njenog predsednika, kao što on to čini. Navodeći "kvalitete" Ane Brnabić, Đukanović kao da je zaboravio da je upravo njegov predsednik taj koji nema sve te dobre osobine koje se premijerki prepisuju.

Vučić je taj koji beži od političkih protivnika, pa od kada se prigrabio vlasti ne sme da izađe ni na jedan politički duel. On je taj koji kalkuliše, jer zna da bi svaki malo upućeniji građanin mogao da ga demolira u duelu, a kamoli opozicija. Upravo zbog toga i ne sme da gostuje u emisiji sa političkim protivnicima, jer zna da bi to bilo pogubno po njegov rejting.

Očito da se Đukanović previše zaneo u hvalospevima premijerki, pa je nehotice potkačio, ne samo svoje kolege, već i voljenog predsednika. Na kraju krajeva, ako je Brnabićka najveći borac u SNS, šta je onda Vučić? Drugi po redu? Ne verujemo da bi mu se to svidelo, ipak on mora u svemu da bude prvi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati