Politika

Milan Zarić [ Izvor: Danas ]

07. 04. 2021. 17:01 58

ŠOU U SKUPŠTINI "Đilas je nacista i fašista"

Đilas, Đilas, Đilas, još malo Đilas, pa opet Đilas i na kraju Đilas. E, baš tako izgleda Skupština posle lažnih izbora 21. juna 2020. godine, a meta naprednjaka u parlamentu je lider Stranke slobode i pravde, na čiji račun se upućuju najgore uvrede, a koji ne može da na tom istom mestu odgovori SNS jastrebovima.

Poslanici SNS već nekoliko meseci u Skupštini satanizuju i provlače kroz blato Dragana Đilasa, a u tom maniru su nastavili i danas. U glavnoj ulozi je bio Srbislav Filipović, poznatiji kao "Srba Ledenica", koji je na račun lidera SSP uputio najgore moguće uvrede.

- Režim Dragana Đilasa je bio fašističko-nacistički i opozicija preti da će da sruši sve ono što je ova vlast napravila - rekao je "Srba Ledenica" u Skupštini, ali se tu nije zaustavio:

- Njima je ideja da pale i uništavaju. Onog momenta kada bi srušili Aleksandra Vučića tog momenta bi Srbija stala, ništa više ne bi bilo sto već bi krenulo sve unazad deset buta brže i gore nego što je bilo. To bi nas čekalo kada bi fašisti kao Đilas ponovo došli na vlast.

I tu nije bilo kraj, već je Filipović dodao da se "Đilas zalaže da u Srbiji ostanu njegovi poslušnici, kriminalci huligani i ubice i svi koji slede tu nacističko fašističku ideologiju koju on propagira".

Predsedavajući Vladimir Orlić nije reagovao na ovo izlaganje, pa su i ostali govornici pored podrške amandmanima ponavljali optužbe na račun Dragana Đilasa.

Da li za ovakva izlaganja narodne poslanike plaćaju svi građani Srbije?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 58

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati