Politika

Direktno.rs

07. 04. 2021. 15:15 22

MORALA U POLICIJU Mariniku Tepić vređao i pratio lokalni političar (VIDEO)

Potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, morala je danas da ode u policijsku stanicu u Jagodini zbog jednog od lokalnih političara koji je sve vreme njenog obraćanja pratio i vređao. Policijski službenici na njegovo konstantno nasilničko ponašanje nisu reagovali, te je morala da ode u stanicu i obrati se komandiru, pa je kasnije podnela krivičnu prijavu zbog ugrožavanja bezbednosti.

Tepić je pre ulaska u stanicu prišla okupljenim policajcima i policajki u civilu i upitala ih kome može da se obrati zbog uznemiravanja od strane Dušana Markovića, "najmlađeg odbornika u istoriji Jagodine", ali niko nije odreagovao, već su se sklanjali govoreći da ne rade.

Ona je zatim sa funkcionerkama SSP ušla u zgradu jagodinske policije.

Tepić je podnela krivičnu prijavu PU Jagodina zbog ugrožavanja bezbednosti jer se, kako kaže potpredsednica SSP, prvi put na konferenciji za novinare dogodio fizički napad.

- Odbornik Prave Srbije u Skupštini grada Jagodina Dušan Marković sve vreme je nasrtao i odgurnuo me bez ikakvog razloga. Ušli smo u zgradu policije, pa je došlo do rasprave sa policijom. Došao je i jagodinski tužilac, a razgovarale smo sa načelnikom PU Jagodina - izjavila je za N1 Marinika Tepić.

- Maltretirate nas ovde sve vreme, a policija ne sme ništa da uradi. Maltretira nas već pola sata. Vi ste sramota za ovu Jagodinu, vas se ljudi stide. Ponašate se kao varvarin. Kako vas nije sramota - upitala je Tepić čoveka koji je pratio.

Onda je razgovarala sa komandirom policije koga je upitala šta treba da uradi onaj koga maltretiraju, da li "treba da podnese krivičnu prijavu jer je napolju dvadeset policajaca koji tome svedoči, a niko ne reaguje".

Tepić je rekla i da je "sramota je da se naočigled 20 policajaca u uniformi i desetak u civilu, dešava fizički kontakt a da policija na apel okreće glavu" i zaključuje da su im "dali garancije, u prisustvu tužioca, da će ovaj incident biti rasvetljen".

Podsetimo, Tepićevca je došla u Jagodinu kako bi pružila podršku lokalnim funkcionerkama SSP Кatarini Jokić i Jeleni Кostić, koje su nedavno privedene zbog optužbi da su širile paniku, te je sa njima otišla do policije koja ih je "neosnovano privela".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati