Politika

Direktno.rs

07. 04. 2021. 12:37 26

Palmini tigrovi i SNS jurišnici ometaju konferenciju Marinike Tepić (VIDEO)

Aktivisti i simpatizeri Srpske napredne stranke (SNS) ponovo su ometali konferenciju za novinare potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić u Jagodini.

- Evo ovo iza su Palmini tigrovi i jurišnici koje je poslao da ometaju konferenciju za medije, ali niko nas neće sprečiti da kažemo ono što želimo - navela je Tepić, uz pratnju zvižduka i povike okupljenih članova SNS "Đilase, lopove".

Tepić je, kako kaže, došla u Jagodinu kako bi pružila podršku lokalnim funkcionerkama Кatarini Jokić i Jeleni Кostić, koje su nedavno privedene zbog optužbi da su širile paniku, te sa funkcionerkama otišla do policije koja ih je "neosnovano privela".

Jedna od privedenih funkcionerki Jelena Kostić, rekla je da nije tačno da je širila paniku, te da je samo zahtevala da se gradska vlast transparentno ponaša.

- Ja sam se obratila građanima Jagodine kako bi ukazala na netransparentnost rada lokalne samouprave. Uporno su ignorisali moje zahteve, iako su bili u zakonskoj obavezi da nam odgovore - navela je Kostić.

Stranka slobode i pravde ocenila je nedavno da je politički progon privođenje u policiju na informativni razgovor funkcionerki te stranke Кatarine Jokić i Jelene Кostić zato što su u video klipu objavljenom na društvenim mrežama tražile da sednice Skupštine Jagodina budu javne i da se narodu kaže kako se troše njegove pare.

Skupština Jagodine: Odbornici grupa građana blokirali ulaz

Skupština Jagodine negirala je optužbe Marinike Tepić da su ulaz u tu instituciju blokirali članovi kik boks kluba Palmini tigrovi. U saopštenju se navodi da je reč o odbornicima "nekih grupa građana".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati