Politika

Direktno.rs

06. 04. 2021. 15:19 1

"Ko od Beograda pravi navijačku tribinu?"

Dimne bombe bačene u Knez Mihajlovoj juče u popodnevnim časovima su direktno ugrozile živote i zdravlje svih građana koji su se u tom trenutku našli u neposrednoj blizini i duboko uznemirile javnost, piše u saopštenju Demokratske stranke.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Demokratska stranka osuđuje ovakav akt, pozivajući na odgovornost nadležne i zahtevajući da u najkraćem mogućem roku kazni počinioce i pobrine se da se ovakvi izgredi više ne ponove.

Život građana u Beogradu odavno nije normalan, dostojanstven i siguran, i to je direktna posledica loše vlasti Srpske napredne stranke koja već godinama neguje i podstiče nasilje u društvu, a ne samo pojedinaca. Demokratska stranka obećava da će učiniti sve da Beograd nakon prvih slobodnih izbora ponovo bude bezbedan grad za sve građane", zaključuje se u saopštenju Demokratske stranke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati