Politika

Direktno.rs

03. 04. 2021. 10:47 10

"Vučićev čuvar rejtinga Uljarević uzeo novac od EPS-a"

Čelni čovek Vučićeve omiljene istraživačke agencije IPSOS Marko Uljarević pokušao je da demantuje navode potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da je brat ministarke Kisić Tepavčević zajedno sa svojim partnerima uzeo preko 360 miliona dinara od EPS-a. Tepićka za ovo, međutim, ima dokaze.

- Vučićev čuvar rejtinga Marko Uljarević/IPSOS upinje se da me "demantuje"! A zna istinu: Da li su brat Darije Kisić/Nites i Siniša Narić/Khaoticen uzeli 360 miliona preko EPS-a? Jesu. Da li je onda Uljarević pravio firmu s Narićem što uze novac iz EPS-a? Jeste. Šta nije tačno?! - objavila je Tepić na svom Tviter nalogu.

Kako je ranije navela Tepić, partneri ministarkinog brata Bojana Kisića su za poslednjih šest meseci prihodovali više miliona evra.

- Da stvar bude još zanimljivija, odmah posle izbora u julu prošle godine, formalni vlasnik firme Khaoticen, Siniša Narić osnovao  je zajedničku firmu Numerator sa čelnim ljudima Vučićeve omiljene istraživačke agencije Ipsos, odnosno sa Markom Uljarevićem i Predragom Kurčubićem - objašnjava Tepić.

Firma Numerator osnovana je u julu prošle godine u kojoj direktor Ipsosa Uljarević, "glavni Vučićev čuvar rejtinga", ima većinski udeo od 65 odsto.

Da podsetimo, Tepić je u četvrtak objavila podatak da je firma Nites početkom 2020. godine dobila ugovor od tri miliona evra od EPS, a ukupno sa poslovnim partnerima u poslednjih pola godine državne ugovore vredne 16 miliona evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati