Politika

Direktno.rs

06. 03. 2021. 07:30 52

Sandra Božić - to se ne leči!

Kad god pomislimo da nas poslanici SNS-a ne mogu iznenaditi većom odvratnošću i rečima koje svakog razumnog navedu da citiraju pitanje koje je postavila Jelena Obućina Nebojši Bakarecu posle njegovog zalaganja da se ubiju Saša Vukadinović i Dragan Đilas, oni ipak uspeju u tome. "Da li ste normalni ?", glasilo je Obućinino pitanje.

Odgovor je svakim danom sve jasniji. Na žalost svaki dan se pokazuje da je poruka: "To se leči", koju je Marinika Tepić u emisiji "Reč na reč" zbog skandaloznih izjava uputila poslanici SNS-a Biljani Pilji, bila netačna. Jer ovo se ne leči.

Ovoga puta pitanje: "Da li ste normalni?", zaslužila je zbog svoje poruke Ivanu Ivanoviću Piljina koleginica Sandra Božić.

Naime, Ivan Ivanović je juče dobio ćerku Lolu. Trenutak kada sve prestaje i pretvara se u radost i sreću. Trenutak koji svaki čovek čestita roditeljima i bebi i poželi dug život. Umesto toga - Bozićeva je napisala tvit

- Kako život to sve lepo uredi! @veceivan će slaviti rođendan Aleksandra Vučića iz sve snage od danas svake godine!

Dakle, po misljenju nekoga ko predstavlja narod u parlamentu, sudbina je kaznila Ivanovića da mu se dete rodi na Vučićev rođendan, pa će tako on svake godine slaviti rođendan predsednika Srpske napredne stranke!

Sandra Božić je jedna od novih zvezda SNS-a. Najvažnije za njen vrtoglav uspeh je bila bliskost sa sadasnjim šefom BIA, odnedavno stanovnikom Dedinja jer se preselio u vilu Bezbednosno informativne agencije, Bratislavom Gašićem. On ju je povukao u stranci, a ona je svojim nastupima u parlamentu dokazala da je ta podrška bila opravdana.

Veličanje Aleksandra Vučića uz salve uvreda na račun opozicije, ali i svih koji ne podržavaju vlast, obezbedile su joj mesto među perjanicama režima kad je skupština u pitanju. Atlagić, Rističević, Bakarec, Kebara, Srba Filipović, Orlić, Pilja i Sandra Božić. Sjajna ekipa, nema šta. Božićeva se posebno dokazala kada je pre nekoliko meseci pokazivala sliku Gojka Đilasa, brata lidera Stranke slobode i pravde. Tako nešto do tog trenutka nikome nije palo na pamet.

Dno dna, rekli su mnogi. Ali gospođa Božić radi na sebi i pokazala je da dno može da bude jos dublje porukom koju je napisala Ivanu Ivanoviću.

Gospođo Božić, mnogo ste pogrešili. Slaviće Ivan dok je živ 5. mart kada je dobio ćerku. I nikada se u trenucima sreće neće setiti ni Vas, ni Aleksandra Vučića. Jer neće želeti da taj za njega predivan dan uprlja čak ni time što će pomisliti na ljude kao što ste vi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 52

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati