Politika

Milan Zarić

03. 03. 2021. 17:26 12

Mona Toma: Napustio sam komfor samo zbog Vučića

Kada se nađete u nemilosti Aleksandra Vučića, čoveka koji se za sve pita u Srbiji, najbolji način da popravite svoju situaciju jeste da sipate hvalospeve na njegov račun. To je u prošlosti bila dobitna kombinacija svih koji su dobijali packe preko medija, a time se sada vodi i Tomislav Momirović, koji je još jednom pokazao koliko se divi Vučiću.

I nije tu sliku promenilo to što ga je predsednik Srbije opominjao preko medija, naslovnim stranama mu je slao upozorenja, i to uoči 100 dana Vlade, Toma Mona se Vučiću divi do imbecilnosti, što bi rekao čuveni Zoran Radmilović u predstavi "Radovan Treći".

Ministar građevine, saobraćaja i infrastrukture na meti kritike se našao zbog načina na koji se obraćao podređenima, budući da je, kada nije znao da su kamere uključene, u više navrata opsovao. Želeo je time da pokaže nadmoć, između ostalog i nad Zoranom Drobnjakom, v. d. Puteva Srbije, pa je javnost taj postupak poistovetila sa Vučićevim kinjenjem Drobnjaka.

Posle tih ocena javnosti, Toma Mona se konačno oglasio, te je na početku objasnio kritike i da je želeo da iskopira Aleksandra Vučića.

- Na komentare da kopiram predsednika Srbije, taj deo i mogu delimično da prihvatim. Zaista, ja sam u politiku ušao i dao sebe celog, izašao iz zone komfora samo zbog predsednika Srbije, jer verujem u njegovu politiku. To je politika koja je dokazana, politika koja je ovu zemlju napravila značajno boljom, podigao je ekonomiju, standarde, infrasruktura se podigla... Tako da, ako je kritika da je kopiram njega, to delimično mogu da prihvatim - glasile su ode koje je sipao na račun Vučića Tomislav Momirović.

A onda je govorio o rečniku nedostojnom funkciji ministra, budući da je u razgovoru sa potčinjenima u više navrata koristio reč "je**te".

- Ono što ne mogu da prihvatim je to da sam ja vređao radnike. Prvo, ja nisam komunicirao sa radnicima, ja sam pričao sa izvođačima, koji u tim momentima nisu plaćali podizvođače. Drugo, ja nisam nikoga vređao, nisam nikoga ponižavao, ja sam samo zaista opsovao, više puta. To nikada ne bih radio da sam znao da su upaljene kamere - pokušao je da se opere Momirović.

Da li je ovo obraćanje bilo dovoljno da se opet svidi Vučiću, ostaje da se vidi...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati