Politika

Direktno.rs

02. 03. 2021. 12:37 53

Bakarec: Našu opoziciju treba likvidirati, kao onu u Rusiji (VIDEO)

Vučićeva perjanica i naprednjački jastreb u Skupštini Srbije, pozvao je na likvidaciju političkih oponenata svog šefa, po ugledu na likvidacije ruske obaveštajne službe FSB. Ovim je Nebojša Bakarec indirektno poručio da je Rusija nedemokratska država i ozbiljno narušio odnose dve zemlje.

- Šta je drugo nego kovanje zavere, sastanak bivšeg šefa BIA, Saše Vukadinovića, u Trstu, sa tajkunom Draganom Đilasom i njegovim političkim direktorom Vukom Vučurevićem i Jadrankom Drinić - upitao je Bakarec u skupštinskom obraćanju.

On je rekao da to što je uradio bivši šef BIA krajnje neprofesionalno i nedopustivo u profesionalnim obaveštajnim odnosima i upitao poslanike šta bi bilo da se bivši šef FSB sastao sa Aleksejem Navaljnim.

- Znate kako se to rešava u Rusiji? To se rešava u Rusiji tako što te više nema, jer to se ne radi - izjavio je Bakarec.

Nakon ovog skandaloznog nastupa u najvišem zakonodavnom telu u državi, a poznato je da takav nastup ne bi bio moguć bez odobrenja sa Andrićevog venca, Bakarec ne samo da je nanovo, ovog puta otvoreno i neskriveno, nacrtao metu na čelo političkih oponenata Aleksandra Vučića, već je naneo štetu i ugledu Rusije u svetu, rekavši da režim u Rusiji ubija svoje političke protivnike.

Podsetimo, otkako je napustio DSS i ponudio usluge Vučiću, Bakarec se ističe agresivnim nastupima u Skupštini Srbije usmerenim na opoziciju koja i ne sedi u skupštinskim klupama. Kako bi dokazao svoju pravovernost i pokazao da je veći katolik od pape, jer je svog šefa nekada nazivao "političkom fukarom", Bakarec bespogovorno izvršava naređenja pretpostavljenih i koristi se za pretnje i uvrede koje Vučić ne sme da izgovori samostalno.

Međutim, da li će reagovati ambasada Rusije ili rusko Ministarstvo spoljnih poslova, ostaje da se vidi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 53

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati