Politika

Direktno.rs

26. 02. 2021. 10:51 0

Konstituisan Gradski odbor SSP Smederevo

Danas je konstituisan Gradski odbor SSP Smederevo, a predsednik je Nikola Beronja.

Negujući i poštujući apsolutnu slobodu svakog građanina i građanke Smedereva i Srbije, i duboko verujući u ideal socijalne pravde i jednakosti šansi za sve, Stranka slobode i pravde će u Smederevu delovati u najboljem interesu svakog pojedinca.

Društveni trenutak u kom se nalazimo je istorijski važan, jer zahteva ozbiljnu političku alternativu u kanalisanju energije građana koja je rasuta na mnogo pojedinačnih centara.

SSP će raditi predano na usaglašavanju i jedinstvu cele kredibilne opozicije u Smederevu, sklanjajući u stranu naš lični, a stavljajući u prvi plan interes građana i građanki.

Problemi Smedereva zahtevaju sistemska rešenja za koja trenutno ne postoji ni politička volja, ni znanje da se oni reše. Kao glavne probleme prepoznajemo nedopustive socijalne razlike između građana Smedereva, gde je najveći broj ljudi na samom rubu siromaštva. Katastrofalne uslove pod kojima radnici u Smederevu rade, često za minimalnu platu, bez elementarnih prava. Nabujalu sistemsku korupciju koja nagriza društveno i političko tkivo Smedereva i Srbije. I konačno, strašne razmere zagađenja životne sredine u Smederevu, koje zahtevaju momentalno delovanje.

SSP Smederevo će u svom delovanju posvetiti punu pažnju tim pitanjima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati