Politika

S. P.

28. 01. 2021. 14:56 6

Jeremić: Policija nam čita poštu, zašto?! (FOTO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pregledali su sadržaj koverte i čitali poštu koja je pristigla na adresu sedišta Narodne stranke u Beogradu, objavio je njen predsednik Vuk Jeremić na svom Instagram nalogu.

- Zašto, policijo? Pretvorili su nam zemlju u totalitarnu prćiju - iskompleksirane, primitivne secikese. Otpor ovim barabama je dužnost svakog normalnog čoveka, u okviru svojih mogućnosti - napisao je Jeremić.

Jeremić je dodao da je svako u obavezi da se suprotstavi ovakvim postupcima institucija.

- Otpor ovim barabama je dužnost svakog normalnog čoveka, u okviru svojih mogućnosti - zaključio je Vuk Jeremić.

Ministarstvo unutrašnjih poslova demantovalo je,međutim, danas da je policija otvarala pismo koje je stiglo u sedište Narodne stranke.

- Ističemo da su netačni navodi generalnog sekretara Narodne stranke Stefana Jovanovića da je policija otvarala pismo koje je stiglo u sedište te stranke potkrepljujući to pečatom MUP-a na pošiljci - navodi se u saopštenju MUP-a.

Pečat na pomenutoj pošiljci, kako navode, označava da je pošiljka stigla u zgradu Narodne Skupštine i da je po standardnoj proceduri, kontradiverziono pregledana, bez otvaranja i čitanja sadržaja pošiljke.

Oni su dodali i da razlog zašto je pismo dostavljeno u Narodnu skupštinu RS a ne u prostorije Narodne stranke, koja i nije parlamentarna stranka, nije pitanje za MUP Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati