Politika

S. P.

25. 01. 2021. 07:38 10

Opozicija na TV Prva: Voditeljka prekinula Borka 94 puta!

Voditeljka TV Prva Marija Stamenić, koja je postala poznata kada joj je Ivica Dačić na pitanje o lupanju u šerpe u okviru akcije "Bukom protiv diktature" rekao da neće govoriti o tome jer nije "Zepter", malo je odmakla od tog stadijuma, sudeći po broju prekidanja sagovornika.

To se posebno manifestuje kada u goste dođe neko od opozicionih političara (što nije tako često), a to se desilo u subotu, kada je na TV Prva bio Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde. I bukvalno kada god bi pomenuo neku od brojnih afera SNS, usledila je reakcija voditeljke Marije Savić Stamenić.

- Pogledajte svetski rekord u prekidanju sagovornika, čak 94 puta u 20-tak minuta koliko sam govorio, od strane gospođe Stamenić sa TV Prva. Sve samo da se ućutka istina - napisao je Stefanović na Tviter nalogu.

Ipak, da voditeljka ovo radi po potrebi dokazuje jučerašnje gostovanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kojeg je slušala kao sveca, bez da ga prekine u bilo kom momentu.

A glavni problem je što je Borko Stefanović rekao ono što se živi devet godina u Srbiji. On je, gostujući u prvom, u novijoj istoriji TV duelu sa Vladimirom Đukanovićem iz SNS-a, rekao da njegova stranka insistira na slobodnim i fer izborima, oslobađanju RTS i odvajanju izbora (lokalnih, republičkih, predsedničkih) kako građani ne bi glasali za jednu osobu koja, kako kaže, već osam godina manipuliše javnošću, a sve to preko lokalnih dahija koji ih vode za uvo.

Stefanović je istakao da hitno mora da se prestane sa Srbijom u kojoj plata i radno mesto zavise od članstva u SNS-u.

- Mi hoćemo da Vesna Kovačević i Biljana Crnić iz sela kod Užica ne bivaju otpušteni zato što nisu u SNS, kao ni da profesorke u Ćupriji ne budu otpušteni kako bi Martinović i Orlić imali petu platu. Srbija je danas po slobodi medija na 93. mestu. U većini opština su namešteni tenderi u korist SNS. Sve to će onemogućiti Ministarstvo za izborne uslove. Nije normalno da se zloupotrebljava zakon, da su svi izbori isti dan i da je na svakoj listi osoba koja osam godina manipuliše građanima. Mi tačno znamo šta hoćemo - rekao je Stefanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati