Politika

T. D. [ Izvor: TV Prva/Beta ]

24. 01. 2021. 12:55 42

SAD JE META I OLJA KOVAČEVIĆ Vučić: Žena Borka Stefanovića ima veću platu od mene!

"Dragan Bujošević je kroz svoje tekstove najviše podržavao DS i LDP, dobro pogledajte. Drugi čovek RTS, žena nekad Borislava Stefanovića, sada Borka Stefanovića, ima veću platu od predsednika države, drugu na RTS, je l' to diktatura? Gluposti o ministarstvu za izbore neću da komentarišem", ovako Aleksandar Vučić priča o primeni demokratije u Srbiji, otvaranju medija za opoziciju i normalnim izbornim uslovima.

Predsednik tvrdi da RTS ima emisije u koje opozicija dolazi, dobija prostor, da je na Javnom servisu sve sjajno. Danas je pored Borka Stefanovića, koji je juče gostovao na TV Prva i pričao o raznim SNS aferama, na tapetu bila njegova partnerka Olivera Kovačević, urednica Zabavnog programa RTS, nekada autorka gledane političke emisije "Da, možda, ne".

- Ja nisam srećan kako RTS izveštava, ali kako bih vam rekao... Mora da bude objektivan i nepristrasan, ali... Dragan Bujošević je kroz svoje tekstove najviše podržavao DS i LDP, dobro pogledajte. Žena nekad Borislava Stefanovića, danas Borka Stefanovića ima veću platu od predsednika države, drugi čovek RTS, je l' to diktatura? Ona od narodnih para ima veću platu od predsednika države, znam da ona ima na to pravo, a je l' to diktatura? - reče predsednik u lajv programu i nastavi da vređa neistomišljenike i protivnike režima.

- Neće biti ministarstva za izbore. Te gluposti neću da komentarišem. Prvo su pričali o "makedonskom scenariju", samo neke gluposti... A ovi dosad su kontrolisali kada su lupali glave policajcima i rušili parlament. Sve junak do junaka! Znate koliko se znamo svi u politici ko je kakav, ko je kukavica - pričao je Vučić.

- Mene izbori ne zanimaju. Sada se bavim problemima naroda, oni se bave samo sobom. Misle da su mnogo lepi, malo im dva kanala, imaju po tri, četiri emsijie na RTS gde mogu da rade šta hoće. Oni traže da budu jednako zastupljeni kao neko sa 60 posto poslanika. Oni moraju da izmašljaju, nema agencija koja su radila istraživanja. To su njih trojica seli u stranci i radili. Prema poslednjem omnibusu koji imam, ne bih se hvalio da sam na njihovom mestu.

Vučić je ocenio da će na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu "nesumnjivo" pobediti snage koje se zalažu za Veliku Albaniju što će kako je naveo, stranci potom iskoristiti kako bi na Srbiju vršili pritisak da prizna kosovsku nezavisnost.

- U svakom smislu čeka nas užasno teško proleće, teško leto i teška jesen. Svakako će na tim izborima pobediti snage koje insistiraju na ujedinjenju sa Albanijom. To je rekao Ramuš Haradinaj, on je opasan čovek koji očekuje da Aljbinu Kurtiju bude potrebna jedna albanska partija za koaliciju i gura se da bude tu i da kasnije bude izabran za predsednika Kosova. Onda bi imali tu koaliciju za Veliku Albaniju. Zato je važno da pokušamo da sačuvamo snagu Srpske liste, ali i da se pripremimo za teške pritiske - poručio je predsednik.

Na pitanje da li će se kandidovati na izborima 2022, Vučić je odgovorio:

- Ne znam.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 42

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati