Politika

M. Z.

14. 01. 2021. 14:31 12

"Vučić - sudski potvrđen lažov"

"Presuda protiv Aleksandra Vučića, kojom je prvostepeno osuđen za povredu ugleda i časti predsednika Dveri Boška Obradovića, zvaničan je dokaz onoga što Dveri godinama unazad govore - da predsednik Srbije laže i obmanjuje građane. Iako Vučić to svakodnevno čini, pritom kršeći Ustav i zakone Republike Srbije, ova pobeda pred sudom je dokaz da je pravda spora, ali dostižna i da budi nadu u nezavisno pravosuđe", navodi se u saopštenju Srpskog pokreta Dveri.

U saopštenju Dveri, čiju vam sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

"Treba naglasiti jednu veoma bitnu stvar koja se tiče ove presude. Naime, Aleksandar Vučić je ovom presudom obavezan da Bošku Obradoviću isplati 200 000 dinara zbog povrede ugleda i časti. Ali to je manje važan detalj. Suština presude je u tome da je sada i zvanično, sudski dokazano, da je Aleksandar Vučić lažov i da Boško Obradović i Dveri nisu ni fašisti ni lopovi, što je mantra koju su od Vučića preuzeli mnogi funkcioneri i članovi SNS-a.

Sudska presuda protiv Aleksandra Vučića ima još jednu važnu činjenicu. Njome je Vučić postao prvi predsednik jedne države u svetu koji je osuđen zbog povrede ugleda i časti i to u trenutku obavljanja funkcije! Nažalost, nismo ekonomski tigar kako to predstavnici režima često govore, ali zato jesmo država u kojoj predsednik i njegovi saradnici svakodnevno vode hajku protiv svih koji drugačije misle od njih. Nadamo se da nakon ove presude nijednom funkcioneru vlasti više neće pasti na pamet da za Dveri kažu da su lopovi, fašisti ili bilo šta drugo čime su do sada klevetali članove Dveri.

Na kraju, želimo da naglasimo i da je prošlo 48 sati od objavljivanja presude, međutim, iako se neprestano pojavljuje u medijima, Aleksandar Vučić još uvek nema komentar na presudu niti režimski mediji smeju da upoznaju njegove pristalice sa ovom informacijom", zaključuje se u saopštenju Dveri.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati