Politika

Milan Zarić

12. 01. 2021. 10:27 13

"Vučiću, ponovi u TV duelu da sam secikesa i mafijaš"

Aleksandar Vučić je prilikom sinoćnjeg gostovanja na televiziji Happy izneo niz uvreda na račun potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića, kome je poručio da je "secikesa i mafijaš", te da je "kupio diplomu". Odgovor na te reči mu je brzo stigao, pa ga je Aleksić pozvao na TV duel da te uvrede ponovi.

Naime, Vučić je, kada se dotakao teme Jovanjica, izgubio živce, pa u naletu besa nije birao reči. Posebno se to videlo kada je govorio o Miroslavu Aleksiću, koji je otkrio aferu Jovanjica, pa ga je "častio" uvredama.

- Ona secikesa iz Trstenika, Aleksić, koji je do diplome došao tako što ju je kupio, dolazio je do informacija navodno preko policije, a u stvari preko kriminalnih krugova, a koje su bile lažne - rekao je Vučić.

Nije dugo prošlo, usledila je reakcija potpredsednika Narodne stranke, koji je Vučića pozvao na TV duel da te reči ponovi. U suprotnom, kako je naveo, potražiće pravdu pred sudom.

- U naletu besa ovaj duboko nesrećni Aleksandar Vučić izgovori da sam secikesa, mafijaš, kupio diplomu, da Jovanjica ne postoji... Pošto sipa laži brzinom munje i glumi hrabrišu kod Marića, 'ajde neka to ponovo u duelu na TV. Bolje je to nego da se jurimo po sudovima! Ili je kukavica! - napisao je na Tviteru Miroslav Aleksić.

Doduše, Vučić je poznat kao neko ko za skoro devet godina vladavine nije izašao ni na jedan duel sa političkim neistomišljenicima, iako je rekao da mu nije problem da sučeli mišljenja sa pet lidera opozicije.

Do dana današnjeg to se nije dogodilo, pa ostaje da se vidi da li će se to promeniti. Sudeći po dešavanjima iz prošlosti - odgovor se sam nazire...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati