Politika

Direktno.rs

29. 12. 2020. 19:54 48

BRUKA I SRAMOTA! RTS: 'Ajmo malo o Đilasu. Dačić: Oni su amateri (VIDEO)

Da je RTS bruka i sramota sadašnje Srbije, oličen u jednom čoveku i jednoj stranci, poznato je poslednjih osam godina. Javni servis odavno nije servis građana, već Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, koji u svakom trenutku i na sve načine pokušava da isprlja političke neistomišljenike vlasti. Tako je bilo i u emisiji "Četvrtkom u 9" u kojoj je gostovao Ivica Dačić, predsednik Skupštine, a kome je pitanja navodila novinarka Nada Gogić.

Iako svi građani Srbije plaćaju TV pretplatu, jasno je da RTS navija samo za SNS i da se opozicioni glas ne može čuti na Javnom servisu. Ali, ono što se dogodilo u emisiji u kojoj je gostovao Ivica Dačić prevazilazi sve okvire normalnog ponašanja, profesionalnog novinarstva i relacije novinar (urednik) - političar (na vlasti).

Tako je čekajući reklame, koje na sreću nikad nisu došle, tonac "upecao" poluprivatan razgovor i spremanje za nastavak emisije Nade Gogić i Ivice Dačića.

- Dobro, dobro, mora da ide u ovom satu. Razumem, razumem. Imam sad da nastavim o ovome, pa da pričaš o Zorani i Bajatoviću? - pitala je voditeljka Dačića.

- Neću, bre, kakvi - odgovorio je Dačić.

- Pa, pretpostavila sam. 'Ajmo onda o Vašingtonskom sporazumu, izborima na Kosovu i Đilasa ako hoćeš pomeni - rekla je Nada Gogić, a onda se i nasmejala.

- Ja mislim da Đilasa nisam ni spomenuo.

- Nisi Đilasa, a Tadića jesi - glasio je komentar novinarke i opet smeh.

- Pa, ko je, bre Đilas? Da ti kažem jednu stvar. To su, bre, amateri - rekao je Dačić.

Eto nama dokaza da na RTS-u nema istine, slobode i nezavisnosti, a građani imaju pravo da gledajući Javni servis ne znaju ništa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 48

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati