Politika

Direktno.rs

17. 12. 2020. 06:03 10

"Vaspitavajte decu da ne bi ispala kao Kebara"

Slika i prilika naprednjačkog parlamenta, Luka Kebara, koji je nastavio niz svojih poltronskih nastupa u najvišem zakonodavnom telu zemlje, opet je predmet komentara na društvenim mrežama, nakon izjave da su u vreme bivše vlasti ve-ce papiri bili san mnogima.

- Zamislite da u 21. veku mi... Nama je višedecenijski san normalni toalet sa funkcionalnim, da kažem, toaletom, odnosno sapunom, ve-ce papirom... To je bila misaona imenica. To je nešto najosnovnije. Ti pripadnici tog bivšeg tajkunskog režima, taj Đilas, taj Jeremić, taj Tadić... Oni nisu najosnovnije uradili, a kamoli da su napravili neke moderne IT sisteme, računarsku opremu i ostalo. Sve što su žuti tajkuni radili, to su bile kozmetičke prepravke i ispravke nekih nastavnih planova i programa, ali se ništa nije uradilo - zablistao je mlađani Kebara, ostavivši javnost u čudu i neverici.

Njegovi neshvatljiv nastup naišao je na lavine komentara na društvenim mrežama:
- Brisaćeš ti us**nu gu***u listom blitve na poljoprivrednom dobru Padinska Skela - poručio je Čarli Vafls.
- Luka Kebara ponovo briljira i liže bu.. Vučiću, a ‘ladno poslanik skroz gore desno PREVRĆE oči dok ovaj kliče fireru - konstatuje Aca Marić.
- Trulež u Skupštini - bio je kratak Miodrag Bebić.
- Sada mu se smejete, smejaćete mu se i sutra kada Luka Kebara postane premijer, smejaćete se par dana pa ćete zaboraviti na njega, ali Luka Kebara će biti premijer i njegovo ime će zauvek biti upisano u istoriju Srbije - mišljenja je Consigliere.
- Luka Kebara je Lav Pajkić za sirotinju - smatra Yowan.
- Vaspitavajte svoju decu da imaju svoj stav i kičmu da vam se ne bi desio neki Luka Kebara - poručuje Olja.
- Zvao se sasvim obično: Luka Kebara. Mirisao je na bajate sendviče i lepak za papir. Intelektualno nevin, neopterećen osećajem srama lutao je hodnicima skupštine i plašio kafe kuvarice. Samo roditelji su mogli da ga vole, a jedino što je on želeo je da ga voli Aleksandar Vučić - napisala je Aleksandra Ćurčić.
- Hoće li se ovo dete, u nekoj budućnosti, stideti svojih nastupa u Narodnoj skupštini i da li će odrastanjem, kao i neumitnim protokom vremena, priznati sebi da je bio strahovita zloupotreba Aleksandra Vučića ili će se pozivati na zablude iz mladosti - zapitao se novinar Veljko Pajović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati