Politika

[ Izvor: Blic ]

19. 10. 2020. 17:15 4

MERKA MINISTARSTVO Šapić na konsultacijama sa Brnabić

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sutra će održati konsultacije o sastavu nove vlade sa predstavnicima Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića i Srpskog patriotskog saveza Aleksandra Šapića, piše Blic. Podsetimo, Šapić je ponovo izabran za predsednika Gradske opštine Novi Beograd, ali i dalje merka neko ministarsko mesto, ako ne za sebe, onda za svoje kolege iz SPAS-a.

Kako navodi ovaj mediji u Vladu Srbije najpre u 8 sati ujutru dolazi Ivica Dačić sa liderom Jedinstvene Srbije Draganom Markovićem Palmom, a potom u 9 sati i Aleksandar Šapić koji je najavio da će doći sam.

Mandatarka Ana Brnabić najavila je da će u utorak na sednici predsedništva SNS-a saopštiti imena ministara i da "očekuje da će dobiti podršku predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića".

Prema projektovanom sastavu Vlade od pre mesec dana, Šapić je bio predviđen za ministra državne uprave i lokalne samouprave, ali ga je Vučić "fintirao", pa će lider SPAS-a morati da se zadovolji ulogom predsednika opštine Novi Beograd, koju je i doskora obavljao.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati