Politika

[ Izvor: Vijesti.me ]

24. 09. 2020. 07:15 1

Đilas čestitao Bečiću: Skupština da bude kuća svih građana CG

Dragan Đilas je izrazio želju da Crna Gora u što kraćem roku dobije Vladu na principima koalicionog dogovora "koji ste potpisali, jer to je u interesu svih nas koji živimo na Zapadnom Balkanu i želimo njegov ravnomerni demokratski i ekonomski razvoj"

Predsjednik stranke Slobode i pravde Dragan Đilas, čestitao je novoizaabranom predsedniku Skupštine Crne Gore Aleksi Bečiću izbor na tu poziciju.

- Poštovani gospodine Bečiću, čestitam Vam izbor na mesto predsednika Narodne skupštine Crne Gore nakon prvih demokratskih promena u njenoj istoriji - navodi se u čestitci.

Đilas dodaje da se Crna Gora i Srbija nalaze u društvu najstarijih međunarodno priznatih država Evrope.

- I jedna i druga ove godine našle su se na listi neslobodnih država i hibridnih režima. Vaša i smirenost Vaših koalicionih partnera, pomirljive poruke, demokratski duh i činjenica da su Vas podržali i poslanici manjina, govori da ćete nakon ere bojkota Narodne skupštine nju uspjeti da pretvorite u kuću svih građana Crne Gore, motor njenog demokratskog i evropskog napretka.

Đilas je izrazio želju da Crna Gora u što kraćem roku dobije Vladu na principima koalicionog dogovora "koji ste potpisali, jer to je u interesu svih nas koji živimo na Zapadnom Balkanu i želimo njegov ravnomerni demokratski i ekonomski razvoj".

- Stojim Vam na raspolaganju za sve što može pomoći boljem razumevanju dva društva, unapređenju odnosa i boljem životu za sve naše ljude. Živela Crna Gora! Živela Srbija! - zaključeno je u Đilasovoj čestitci.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati