Politika

23. 09. 2020. 23:16 5

OPLEO PO KRIVOKAPIĆU Šapićev pulen ne da na Vučića!

Možete da mi kažete šta god hoćete, ali ostaje da je novi premijer Crne Gore, Krivokapić, napravio nedopustiv gaf, napadajući predsednika Srbije, Vučića kao "saradnika Mila Đukanovića" - napisao je novinar Ratko Dmitrović, uzdanica Aleksandra Šapića i njegovog Srpskog patriotskog saveza (SPAS), po ko zna koji put pokazujući bliskost ovog pokreta sa prvim čovekom države i SNS-om.

- Zar Edi Rama nije Milov saradnik? Zar Zoran Milanović nije Milov saradnik? Oni mu ne smetaju - dodao je Dmitrović, koji se na lažnim izborima 21. juna našao na izbornoj listi SPAS-a.

Na konstataciju pojedinih tviteraša da novog mandatara crnogorske Vlade napadaju uglavnom Vučićevi mediji, Dmitrović je dodao da ga "ne interesuje ko napada Krivokapića" i da "Nije Krivokapić napao Aleksandra Vučića, već predsednika Srbije koji se tako zove".

Ovim je očigledno još jednom dokazano da članovi SPAS, na čelu sa liderom Šapićem debelo moraju da se dodvoravaju Vučiću i državnom vrhu, kako bi eventualno i dalje ostali u kombinaciji za formiranje Vlade ili stekli određene benefite od dodvoravanja poput mnogih lažnih opozicionih stranaka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati