Politika

Direktno.rs

21. 09. 2020. 19:44 12

Nebojša Aleksić preletač za sve pare!

SNS je stranka u koju svako može da uđe bez obzira na to kakve je stavove imao dan pre ulaska. Počelo je sa Martinovićem i Jovanovim, koji su Vučića napadali najstrašnijim rečima, pa postali zvezde naprednjaka. Nastavilo se serijom takvih ljudi, završava se prelaskom predsednika pokrajinskog odbora Dveri Radoša Pejovića i mlađanom Kristinom Karaić, koja je do juče na protestima 1 od 5 miliona govorila napadajući Aleksandra Vučića, a sada je kao Šapićev kadar postala zamenica predsednika skupštine Novog Sada.

Kako je moguće da to nikome u SNS-u ne smeta, a ni njihovim biračima? Odgovor je jednostavan. SNS je organizacija koju čini i podržava jedan broj ljudi, više hiljada njih, koji uzima milione. Uz njih su stotine hiljada koji preko SNS-a imaju posao. I još nekoliko stotina hiljada koji glasaju na osnovu svakodnevnog medijskog ispiranja mozga.

Da svako može u SNS pokazao je Nebojša Aleksić, nekadasnji sindikalac u GSB-u, koga su zbog kritikovanja rukovodstva raspoređivali na radna mesta udaljena po 30 km od mesta gde živi. Tada se slikao sa Draganom Đilasom, koji ga je javno branio osuđujući odnos koje je rukovodstvo gradskog prevoznika imalo prema njemu.

Aleksić je zbog svojih reči dobio i nekoliko tužbi i prijava. Bio je član SSP-a do trenutka kada je za Biljanu Popović Ivković napisao sledeće:

Dragan Đilas je javno osudio Aleksićeve reči, a stranka ga je izbrisala iz evidencije članstva.

Tu na scenu stupa Goran Vesić, koji odmah poziva Aleksića na sastanak i ovaj postaje naprednjak!

Danas na Tviteru piše ovako:

Dakle, ideologija - nula bodova. Vređanje žena - nula bodova. Napadi na predsednika - nula bodova. Sve se briše čim se okrenu leđa opoziciji i uđe u SNS.

Tako se danas za bolji život u Srbiji zajedno bore Biljana Popović Ivković i Nebojša Aleksić. Kakvi borci, takav će nam i bolji život doneti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati