Politika

[ Izvor: KoSSev ]

15. 09. 2020. 22:45 2

HVALA, VUČIĆU! Netanjahuova poruka Kosovu

Jevrejska Nova godina proslavljena je u Prištini. Skoro dve nedelje nakon potpisivanja sporazuma u Vašingtonu kojim su se Izrael i Kosovo obavezali na međusobno priznanje, pročitana je poruka izraelskog premijera Benjamina Netanjahua upućena građanima Kosova, u prisustvu najviših kosovskih zvaničnika.

- U ovoj Novoj godini pružam ruku prijateljstva građanima Kosova - poručeno je u poruci izraelskog premijera.

Uz podsećanje na preuzete obaveze sporazumom iz Vašingtona između Izraela i Kosova, u pismu koji je potpisao Netanjahu poručio je da bi ovo mogao biti "početak nove ere usled čega će narodi dve zemlje imati koristi".

- Optimista sam da mnogo toga možemo postići zajedničkim radom i iskreno se nadam da ćemo to i videti. Duboko cenim stalnu posvećenost jevrejske zajednice na Kosovu da nas približi jedne drugima - rečeno je u pismu.

Jevrejska Nova godina okupila je u Prištini najviše kosovske zvaničnike - predsednicu parlamenta Vljosu Osmani, predsednika Hašima Tačija, premijera Avdulaha Hotija, ali i lidera najveće opozicione stranke na Kosovu - Samoopredeljenja Aljbina Kurtija i druge.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati