Politika

[ Izvor: Beta ]

14. 09. 2020. 09:40 19

Vučićevi mediji: Đuriću diplomatija umesto Dačića?

Jedan od najozbiljnijih kandidata za budućeg šefa diplomatije Srbije je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, pišu "Novosti".

Kako je list naveo, mnogi vide Đurićevo prisustvo u delegaciji, koju je u Vašingtonu i Briselu predvodio predsednik države Aleksandar Vučić, kao znak da se na njega ozbiljno računa kao na naslednika Ivice Dačića na mestu ministra spoljnih poslova. 

Prema informacijama ovog lista, kad je reč o novoj vladi, rastu izgledi da to bude široka koalicija Srpske napredne stranke sa Socijalističkom partijom Srbije i Srpskim patriotskim savezom.

Ona bi bila oročena na godinu i po i od nje se očekuje široki konsenzus kada je reč o razrešenju kosovskog čvora, nastavku reformi i ekonomskih izazova posle pandemije virusa korona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati