Politika

Direktno.rs [ Izvor: webtribune.rs ]

23. 08. 2020. 09:31 27

Šarović otkrio: Šešelj tajno sarađuje sa SNS!

Bivši član Srpske radiklane stranke Nemanja Šarović nedavno je optužio lidera radikala Vojislava Šešelja da se ponaša bahato i da troši novac za izbore, ali i da sarađuje sa Aleksandrom Vučićem, prvim čovekom SNS. Nakon toga je usledila mlaka reakcija Šešelja, ali tu nije bio kraj optuživanju, budući da se Šarović ponovo oglasio i potkrepio tvrdnje da predsednik SRS sarađuje sa radikalima.

Šarović se oglasio na Tviteru, gde je istakao da Srpska radikalna stranka toliko "tesno" sarađuje sa SNS, da su se dva njena poslanika volšebno našli na listi Aleksandra Vučića.

Reč je o poslaničkoj grupi "Aleksandar Vučić - Za našu decu" u AP Vojvodine, gde se nalaze i dva radikala - Vojislav Kulačanin i Đurađ Jakšić.

- Da li je ovo moguće?!? Aleksandar Vučić - za "Šešeljevu" decu? Poslanici SRS u skupštini AP Vojvodine na listi poslaničke grupe Aleksandar Vučić - Za našu decu" - napisao je Šarović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati