Politika

Direktno.rs

12. 08. 2020. 20:32 5

Vučić: Siniša Mali neće biti gradonačelnik Beograda!

Došli smo do momenta u našem serijalu kada Vučiće laži više ne mogu da se nabroje na prstima obe ruke, a ima ih još nebrojano mnogo. Jedna od upečatljivih laži sadašnjeg predsednika države, a tada potpredsednika Vlade, jeste momenat kada je rekao da Siniša Mali neće biti kandidat SNS-a za gradonačelnika Beograda.

- Mali neće biti kandidat SNS-a za gradonačelnika Beograda i neće biti na izbornoj listi na lokalnim izborima u Beogradu - rekao je Vučić u novembru 2013. godine, kada je tek zagazio u vladajuće vode, pa je neko možda, zanemarujući njegovu radiklasku prošlost, i mogao da mu poveruje.

Međutim, kada su raspisani izbori za Skupštinu grada Beograda, Siniša Mali se našao na listi kandidata za odbornike, a Vučić je nekoliko dana pred izbore izjavio da je Mali i kandidat za budućeg gradonačelnika.

- Kandidat za gradonačelnika Beograda s liste koju predvodi Srpska napredna stranka biće ili Siniša Mali ili Zorana Mihajlović - kazao je Vučić u martu 2014. godine.

Mali je, međutim, obavljao funkciju gradonačelnika Beograda četiri godine, a Vučić je promenio ploču i na sva zvona hvalio svog novog obožavaoca, govoreći da je pravi čovek na pravom mestu i da takvog gradonačelnika Beograd nije imao još od čuvenog Branka Pešića.

Narod slabo pamti, pa nije ni čudo što su u trenutku kada je Mali postao gradonačelnik, a kamoli već sada, zaboravljene Vučićeve reči, odnosno laži da taj čovek neće biti kandidat za gradonačelnika ispred SNS-a.

No, na Vučićevu nesreću, internet pamti sve.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati