Politika

Direktno.rs

06. 08. 2020. 17:06 2

SNS UDARIO NA SVOG Šta to bi, Handanoviću?

Damir Handanović, direktor Centra beogradskih festivala, odlučio je da letuje u Hrvatskoj, što se nije dopalo njegovim partijskim kolegama, ali ni medijima koje kontroliše njegov šef Aleksandar Vučić. Naime, jedan od najvećih čuvara lika i dela predsednika Srbije i mrzitelja opozicije naišao je na linč "Srpskog telegrafa" i Vladimira Đukanovića. Džaba Handanoviću, džaba ti sva ljubav prema SNS-u.

Po radikalima obučenim u naprednjake ne bismo smeli da prelazimo Batrovce, jer nas na 100 kilometara od Beograda čekaju ljudi s noževima i bajonetima. Normlani ljudi, ipak, širokih shvatanja nemaju problem sa prošlošću, već gledaju u budućnost i dobrosusedske odnose.

Ko bi rekao da ćemo ovim povodom pohvaliti Handanovića?

- Treba svim Srbima koji su otišli na more u Hrvatsku probušiti gume - poručio je Vladimir Đukanović, za koga se zna da govori ono što Vučić misli.

Hajci na direktora Centra beogradskih festivala priključio se Srpski telegraf, čiji je glavni urednik Alekasndar Vučić, koji je na naslovnoj strani, između ostalih, prozvao Handanovića: Zašto ide u Hrvatsku na more?

Handanović je poznat kao vrlo rečit na društvenim mrežama, protivnik Vučićevih neistomišljenika, ali ovim povodom je ostao nem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati