Politika

M. Z.

05. 08. 2020. 18:32 13

PREVASPITANJE U ZATVORU Gazio Vučića, sad napada opoziciju

Saša Mirković, nekadašnji predsednik Skupštine opštine Zaječar i estradni menadžer, bio je minulih godina jedan od najvećih kritičara Aleksandra Vučića i njegove politike, udarao je svom snagom na njega, ali se to sada sve promenilo. Sada je prešao na stranu Srpske napredne stranke, te preko njega SNS i Vučić napadaju opoziciju.

Do pre nekoliko meseci činilo se da nema šanse da Mirković ikada stane na stranu Aleksandra Vučića, jer ga je optuživao bez milosti. Tako je za aktuelnog predsednika Srbije pričao da je "prevarant i politički pajac", da hoće da uzme pare iz Zaječara iza njegovih leđa, za Vučića je pričao da je "diktator koji vlada pretnjama, ucenama i prevarama"...

A svakako najjača optužba je bila ona u kojoj je Saša Mirković "okrivio Vučića za likvidaciju Olivera Ivanovića".

Međutim, promena strane i preletanje zarad boljeg života, funkcije, novca i te kako je zastupljena ovde (Maja Gojković tipičan primer za to), pa je tako Saša Mirković preko noći, odnosno posle izlaska iz zatvora potpuno pormenio stavove i sada je jedan od najvećih fanova politike Srpske napredne stranke.

A šta je prvo što urade oni koji podržavaju SNS? Tako je, pogodili ste, napadaju opoziciju. Tim primerom je pošao i Saša Mirković, pa je danas na Tviteru napao potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić posle njene konferencije ispred zgrade Telekoma, ali i Dragana Đilasa, prvog čoveka SSP.

Ovakva drastična promena u stavovima nekadašnjeg predsednika Skupštine opštine Zaječar nije prošla neopaženo na društvenim mrežama, pa je Jelena Milošević, članica GO Stranke slobode i pravde, prokomentarisala ovaj njegov politički preokret.

- Oooo, vidi Saša Mirković prevaspitan u zatvoru da ponovo bude naprednjak. A vidi se i da je uspeo dogovor sa Lučićev (Vučićev strateg) da mu Telekom da pare za kablovski kanal. Jeste li već iznajmili prostorije SOS kanala za koje garantuje Lučić lično, jer trebi Dragiša ne veruje? - pitala se ona.

Sa zanimanjem ćemo pratiti sledeće korake Saše Mirkovića i njegove političke zaokrete.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati