Politika

Direktno.rs [ Izvor: Vranjska plus/Infovranjske.rs ]

24. 07. 2020. 16:09 15

SKANDAL SNS u saopštenju našeg kolegu nazvao svinjom i gnjidom!

Potpuno je nepojmljivo i neodgovorno da jedna politička stranka novinara ili urednika nekog medija nazove "svinjom" i "gnjidom" u javnom obračanju, bez obzira na to šta je on napisao, odnosno objavio. Za takvo ponašanje prema neistomišljenicima nema opravdanja, pa je saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke iz Vranja, u kom je glavni i odgovorni urednik portala Infovranjske.rs Saša Stojković naišlo na osudu.

GO SNS iz Vranja nije birao reči kojima se obratio Stojkoviću, a portal "Vranjska plus" je sa javnosti podelio saopštenje koje je stiglo na redakcijsku adresu. A reakciju naprednjaka iz Vranja na tekst "Plačivučko i plačivučići" objavljenom 23. jula 2020. godine prenosimo u celosti bez ikakvih redakcijskih izmena:

"Zavuko si se u mišju rupu, gnjido jedna ljudska, nepismena, zla, ružna, nepokretna… I baviš se svinjogojstvom… Ti ćeš nekog da kritikuješ? Ti koji žališ za svetom u kome si mogao da sa vrtić obrazovanjem budeš i glumac i novinar, urednik radija i menadžer kafića iiii …. kosmonaut si mogao biti! Naravno, uz pune džepove para za nerad, ležanje, tračarenje, spletkarenje, oljagavanje, prostacizam i malograđanštinu… I u šta si se pretvorio!? Nepokretni lenjivac!? Svinjogojstvo. To je zbog mržnje, zla, malograđanštine koju doručkuješ i ručaš, prostacizma koji večeraš.

Da ti odgovorimo za PlačkoVučića i plačkovučiće! To što ljubiš šiptare i njihove institucije, to što je za tebe Tončev vrhunski intelekt Južne pruge, to nije politika! To je svinjogojstveno novinarstvo u prevodu, za šaku parica pišem sve samo da bi kupio trice i nahranio sopstvenu veličinu poprilično i alarmantno zabrinjavajuće kolosalnu! A treba nahraniti i malog, pod znacima navoda malog, sledbenika svinjogojstvenog novinarstva koji će kad poraste možda biti tata. Kao i pacova iz Banje što za zrnce kukuruza može sve da uobliči u svinjogojstveno novinarstvo.

Albanska većina u Bujanovcu i pirova pobeda crvenog kmeta u Surdulici, u Vranju nemaju publiku. Tvoje mišljenje iz blata sopstvenog brloga u koje si se sam zatvorio je smešno i nebitno! Šta je gica, ma Gicetina, htela da kaže?

1. Da je normalno da Srbi u Bujanovcu sa 42% podrške ne učestvuju u vlasti?
2. Da je normalno da Albanci ispod 1% učestvuju u Republičkoj vlasti?
3. Da je sasvim normalno da Tirana uređuje lokalnu vlast u Bujanovcu?
4. I ko je Tončev? Možda za tebe ideal političara, a za Vranje?

Da možeš da izađeš iz brloga čuo bi tvoje sugrađane šta misle o njemu. Bolje da ne pišem jer taj zna da pliva samo u istom blatu i kočini u kojoj si i ti!! Elem, dragi moji svinjogojični intelektualci, istina je sledeća:

1. Na izborima u Vranju, Pčinjskom okrugu i Srbiji pobedio je SNS!!!

2. Postignut je izborni rezultat koji do sada u istoriji parlamentarizma u Srbiji nijedna stranka nije postigla.

3. Na lokalnim izborima u Vranju SNS je osvojio 38 odborničkih mandata, što nijedna stranka nije uspela i dugo će ovo biti standard za lokalne političke opcije.

A ti i tvoji prasići i dalje ruckajte! Mi vam trice nećemo kupovati! Najviše volite da jedete one iz Drenice i Surdulice! Prijatno Vam bilo!

P.S. PIŠI, SEDI, SMRDI, JEDI!!!", navodi se u saopštenju koje je potpisao Gradski odbor SNS Vranje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati