Politika

[ Izvor: Beta ]

12. 07. 2020. 19:54 27

Orlić: Đilas lično organizovao i platio proteste

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić izjavio je danas da je organizator demonstracija koje se vše dana zaredom dešavaju u centru Beograda i drugim gradovima Srbije jedan od lidera Saveza za Srbiju (SzS) Dragan Đilas.

On je na konferenciji za štampu ocenio da je Đilas proteste "lično organizovao i platio", te da mu "prebacivanje odgovornosti ili krivice neće proći, koliko god to pokušavao".

- Svaka bačena kamenica, svaka upaljena baklja, svaki bačeni molotovljev koktel, svaki povređeni policajac, svako uništavanje javne i privatne imovine ljudi u ovoj zemlji neposredno idu na obraz, dušu i odgovornost Draganu Đilasu - rekao je Orlić.

On je ocenio da je toj opozicionoj političkoj organizaciji cilj nasilno preuzimanje vlasti "tako što će celu zemlju da zaustave".

- Tako što će život u ovoj zemlji u potpunosti da ukinu, da blokiraju sve institucije, auto-puteve, obustave rad, onemoguće ljudima čak i da dišu, samo da bi se oni dokopali vlasti. Đilas dobro zna da ga narod u ovoj zemlji neće i da na izborima nema šta da traži i zato pokušava nasilnim metodama, pučem, državim udarima i time što će se prolivati krv po ulicama ove zemlje da dođe na vlast - rekao je Orlić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati