Politika

Direktno.rs

11. 06. 2020. 16:02 4

Zašto SNS štiti gradonačelnika Subotice Labana?

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban rekao je 5. juna da u Subotici nema novozaraženih koronavirusom i da će saopštiti ukoliko ih bude. Međutim, gradonačelnika, poznatog po svojim ekscesima od pre, istog dana demantovala je Opšta bolnica u ovom gradu, koja je izdala saopštenje da je nekoliko radnika ipak obolelo od kovid-19.

 Laban je informacije o novozaraženim nazvao neistinom

- Od početka do danas nismo imali povećanje broja, mislim da sada imamo 57 zaraženih u Subtici, od prvog zaraženog do danas. Prvi put to čujem - rekao je Laban.

Istog dana Opšta bolnica je poslala saopštenje u kojem je obavestila javnost da su u poslednjih nedelju dana u ovoj bolnici registrovane ukupno tri pozitivne osobe na koronavirus.

Upravo zbog ovih dezinformacija i skrivanja koronavirusa u Subotici i ugrožavanja zdravlja pacijenata i svih Subotičana, verovatno zbog izborne kampanje koja je u jeku, protiv Labana, direktora bolnice Slobodana Puškara, ali i načelnika Odeljenja za ginekologiju predsednik Gradskog odbora NS Subotica Vladimir Polovina podneo je krivičnu prijavu.

Polovina je naveo da su na Odeljenju ginekologije zaraženi nemedicinsko osoblje i lekar, koji je na posao dolazio "bez zaštite", a čak je i dve žene porodio carskim rezom i na tom odeljenju su zaražene trudnice i porodilje. 

U Subotici gradonačelnik Laban, poznat javnosti odranije kada je u javnost isplivao audio snimak na kojem se čuje kako preti smrću profesoru Građevinskog fakulteta Vladimiru Polovini, izgleda može da radi šta hoće, i to uz podršku Srpske napredne stranke, čiji je član. 

Incident u kojem je izvređan i išamaran profesor Polovina, koji se odigrao u jednom hotelu u Subotici nije bio dovoljan da "lokalni šerif" bude suspendovan i da odgovara pred zakonom, već je potpuno jasno da uživa potpunu podršku stranke, jer se i dalje nalazi na mestu gradonačelnika. Sada je pokušao da zataška da u ovom gradu ima novozaraženih koronom, bez obzira na posledice koje takav postupak može da izazove. 

Ne može, a da se ne postavi pitanje zbog čega Srpska napredna stranka štiti Bogdana Labana?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati