Politika

[ Izvor: Beta ]

04. 06. 2020. 09:45 7

"Prestaću da pominjem majke kad se stvore uslovi"

Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je da je taj pokret skupio "famoznu brojku od 10.000 potpisa ", podrške građana za listu, ali da sad prikuplja "preko toga da bi se osigurali". Rekao je i da će sa pominjanjem majki prestati kada nestanu razlozi za takvu njegovu komunikaciju.

- Moram da priznam da je za mene ovo prikupljanje potpisa u stvari bilo dobro iskustvo. Non stop sam bio sa volonterima na ulici i razgovarali smo sa ljudima. Bukvalno je svaki potpis koji je dobio PSG zarađen na taj način. Mi smo u stvari skupljali potpise onako kako bi to zaista trebalo da se radi, organski, na ulici - rekao je Trifunović za Blic.

Komentarišući reagovanje iz opozicije na nedavni napad na njega, on je rekao da je, kada su napadali druge iz opozicije, pozivao ljude da im pruže podršku, "dizao buku".

- Sve što sam ja dobio nakon dva vezana napada su saopštenja puna floskula koje je mogao da napiše bilo ko - rekao je Trifunović, navodeći da ga je napad na člana omladine tog pokreta Aleksandra Pašića daleko više pogodio nego napad na njega.

On je rekao i da će sa pominjanjem majki prestati kada nestanu razlozi za takvu njegovu komunikaciju.

- Prestaću sa tim kad dobijemo ona dva minuta snimka sa sigurnosnih kamera na naplatnoj rampi Doljevac. Kad nam dozvole da vidimo ko je zaista upravljao autom koji je udario u kola u kojima je bila Stanika Gligorijević. Onog trenutka kad izglasaju Aleksin zakon, takođe obećavam da ću prestati sa tim - rekao je Trifunović.

Kako je rekao, "nikad više neće napisati i reći ništa slično ako onih 159 poslanika koji su glasali protiv zakona o lečenju dece konačno objasne zašto su protiv tog zakona".

- Kad nestanu svi razlozi za takvu moju komunikaciju, ja više neću imati potrebnu da pominjem bilo čiju majku  - naveo je Trifunović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati