Politika

Direktno.rs

28. 05. 2020. 12:16 4

Kad je blam izašao u javnost, SNS kreira inverziju stvarnosti

U javnosti je prethodnih dana procurela slika naredbe članovima SNS-a da stavljaju na svoje profile broj jedan uz pretnju da ko to ne uradi - izgubiće sve sto mu je stranka obezbedila. Pojavile su se i poruke pojedinih članova koje je sramota da to urade, kao i pojedinaca koji su odbili naredbu.

Pošto je šteta načinjena, propagandni štab SNS-a je odlučio da uradi ono što radi već godinama. Da poštujući gebelsovsku doktrinu i ovde optuže opoziciju da ona u stvari naređuje svojim članovima i simpatizerima da svoje profile obeleže bojkotom. U tu svrhu smišljena je sledeća poruka koja kruži internetom.

Očigledno da se tekstom bavio neki niži nivo organizacije, pa je poruka prepuna gramatičkih grešaka. "Nedemokratska" je napisana odvojeno, koristi se reč "izići" umesto "izaći", a sam kraj je fascinantan sa stavljanjem poruke "Ne budi DŽIBRA", iako ta reč ni u slengu u tom obliku ne postoji.

Naravno, uključeni su u celu priču hrvatski mediji, a čiji drugi? Tu su i Evropa, Amerika, Velika Britanija, odakle inače već osam godina dolazi podrška Aleksandru Vučiću.

Da stvar bude ogoljena do kraja, pomogla je činjenica da je tviter profil sa koga se lažna poruka šalje otvoren pre nekoliko dana i da ima NULA pratilaca!!

Laži za vladajući režim nikad dosta. Čekamo sa nestrpljenjem novu genijalnu ideju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati