Politika

[ Izvor: Mediji ]

07. 05. 2020. 21:44 28

Vučić: Neću se kandidovati za predsednika 2022.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na gostovanju u emisiji "Ćirilica", odmah na početku komentarisao je dešavanja ispred Predsedništva, gde su nezadovoljni građani protestovali, ali i istakao da ne bi voleo da on bude kandidat na predsedničkim izborima 2022.

- Ja ne volim da ostavim ljude sa kojima radim da budu sami, pa sam čekao da se završi protest. Neki ljudi su pozvali na okupljanje protiv mera koje smo uveli, kao da nismo štitili zdravlje ljudi, očekujući veliki protest - rekao je Vučić.- Za godinu i po dana su predsednički izbori. Izaći ćemo sa našim kandidatom, verujem da će biti kandidat koji će moći da pobedi. Nadam se da ja neću biti taj kandidat. Predsednik stranke svakako neću biti, već ove godine - rekao je Vučić.

Govoreći o koronavirusu, Vučić je rekao da smatra da je borba bila velika, ali da postoje stvari koje su mogle drugačije. Ipak, zadovoljan je rezultatima i pored gubitaka, za koje je rekao da teško padaju svima. Istakao je da sada kreće ekonomska borba i da ćemo u narednih godinu dana voditi veliku borbu da se vratimo. Dodao je da će poljoprivreda brzo stati na noge.

- Ponosan sam na to što smo smo uspeli da obezbedimo pomoć i podršku i od Narodne republike Kine i iz Ruske federacije, iz EU, iz Norveške, iz Izraela, iz Mađarske. Rekao bih sa svih kontinenata i iz Sjedinjenih američkih država - naveo je.

SAD su pomogle Srbiji u trenutku kada su imale svoje probleme, dodao je on.

- Poslali su nam i testove i poslali su nam i maske. Beskrajno sam zahvalan i gospodinu Godfriju i pošto se o tome malo pričalo u javnosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 28

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Gde si komšo?

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati