Politika

Direktno.rs

08. 04. 2020. 20:11 1

1 od 5 miliona: Vučić vodi najmorbidniju kampanju ikada

Na zvaničnoj stranici "1 od 5 miliona" osvanula reakcija na pokazivanje slika dece Aleksandra Vučića i šta rade, od strane premijerke Ane Brnabić.

Organizacija‪ "1 od 5 miliona" smatra da Aleksandar Vučić vodi "najmorbidniju kampanju ikada" za vreme vanrednog stanja i epidemije koronavirusa.

"Brnabićkin šef Vučić vodi najmorbidniju kampanju ikada.‬ Nekad paštete i ulja, sada respiratori.‬ ‪Nekad autoputevi, danas kamioni sa medicinskom opremom.‬

‪Nekad mahanje fotkama izmišljenih projekata, sada mahanje fotkama dece.‬

‪Bolest ne bira, al’ neki ipak biraju bolest", konstatuje se na ovoj stranici.

Valentina Reković, jedna od članica udruženja "1 od 5 miliona" rekla je da je dala izjavu za dnevni list "Danas" povodom gostovanja Ane Brnabić u "Ćirilici" i što je tom prilikom ona izvadila fotografiju dece predsednika Aleksandra Vučića, na kojoj se vidi kako volontiraju.

- Rekla je 'šef će me ubiti, ali ja vama ovo moram da pokažem'. Prva stvar - to je najmorbidnija politička kampanja ikada vođena, a druga stvar, Ana Brnabić ne radi ništa ukoliko joj njen šef kako ga ona naziva i kako ga doživljava, ne dozvoli ili joj ne kaže kako treba da uradi - kaže Reković i pita zašto je najmorbidnija kampanja.

- Zato što su one paštete, brašna, supe koje su delili ljudima u kampanji zamenili aparatima koji nama život znače, a to su respiratori. To su aparati koji život znače onim ljudima koji su oboleli od, kako su rekli neki stručnjaci zajedno sa predsednikom, najsmešnijeg virusa do sada. Oni su te posete putevima i fabrikama zamenili posetama magacinima gde je smeštena medicinska oprema i hvale se kako je on to sve sam nabavio i kupio, kako će sam da sedne u avion, eto sad je i pilot, da ode i pokupi respiratore koje smo platili a nismo ih dobili i slično. To je najmorbidnija politička kampanja. Ja vas molim da ne gledate konferencije za štampu Aleksandra Vučića, da ne pratite njegove posete koje prate novinari njegovi i tako dalje, nego da ostanete kod kuće, da čuvate vaše prvo pravo a to je pravo na život. Hvala - rekla je Valentina Reković. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati