Politika

Predrag Đukanović [ Izvor: Infocentrala ]

09. 03. 2020. 07:21 5

Obećali mu CIPELU ako glasa za SNS na izborima (VIDEO)

Vredi li glas za Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku - tri santima? Percipiranje odgovora od strane članova SNS-a je poražavajući sa ljudske, moralne i svake druge strane.

"Zamisli sve te unesrećene žene u svijetu poniženih ratnika", napisao je Marko Tomaš. A zamislite, Marko ili Milane, Dragane, Miloše, Milena, Milice, Draga, Dragana, zamislite svi vi koji ste ovim tlom koračali - zemlju poniženog naroda.

Kada demagoška oštrica i marketinški trikovi otupe pred jadnom realnošću i stvarnošću, vlasti ne ostaje ništa drugo, do bukvalne kupovine glasova. To znači da je stavila cenu na svakog pojedinca i narod u celini.

Članovi SNS-a za glas nude brašno, šećer, kafu, so, ulje... Zlatno li je doba u kojem je narod prinuđen da proda kružić oko broja, za egzistencijalne namirnice?

Ponuda čoveku da u zamenu za glas Srpskoj naprednoj stranci dobije ortopedsku cipelu za nogu kraću tri centimetra ili narodski santima, ponizila je i one koji kupuju i one koji prodaju. Ponizila je buduće generacije, sadašnje i prošle. Ponizila je Srbiju. 

- Dobili smo pakete da bi oni dobili glas, da se unaprede. Oni privlače glasove na osnovu toga. Šta ima u paketu? Pa, namirnice, šećer, kafa, so, zejtin. Kažu, jedan Vučićev saradnik će da dođe iz Beograda ovde u Trešnjevicu (selo pokraj Paraćina, prim. aut.) i da radi. Šta smo dobili pored paketa? Rekli su da ću naknadno kao invalid da dobijem jednu ortopedsku cipelu - rekao je čovek iz Trešnjevice direktno u kameru Infocentrale i sve potanko objasnio.

- To smo potpisali ovde i taj Jugoslav (iz Srpske napredne stranke, prim. aut.) je napisao da taj papir ide u socijalno. Rekli su mi da će tamo da mi izmere nogu koja je kraća tri centimetra i da će doktori da mi daju novu cipelu koja će da traje pet godina - kaže meštanin sela pokraj Paraćina.

I tu nema više podela. Nema krezubih, nema "drugosrbijanaca", nema "naših", "njihovih" - njima su svi isti. Svima bi oni nametnuli cenu od - zlatna tri santima. Za šaku jada bi kupili svakoga kog su prethodno doveli u poziciju da proda.

Nije ovo zlatno doba, ovo je doba - zlatna tri santima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati