Politika

Direktno.rs

18. 01. 2020. 07:58 1

INFORMER PIŠE: Rama preveslao Vučića

Uzevši u obzir sve hvalospeve koje je "Informer" pisao na račun premijera Albanije Edija Rame, kada je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem dogovarao "Mini Šengen", i najnoviji naslov "ŠIPTARSKO ZLO", čini se da je ovaj medij blizak režimu priznao da je Vučić - preveslan.

Kada se Srbija krstila na ideju o "Mini Šengenu", predsednik je tvrdio da je to sjajna ideja i bilo mu je drago što ga Rama podržava u njoj.

- Bitno je stvaranje bolje atmosfere, ostanak što većeg broja mladih ljudi. Želim da gledam u budućnost i ne vidim čemu obračunavanje sa nekim ili sa prošlošću - govorio je Vučić.

"Informer" i Dragan J. Vučićević su išli čak dotle da su tvrdili da je Rama okrenuo leđa Kurtiju i svrstao se uz Vučića?! Sve to je "Informer" objavio pre nepunih mesec dana. Pljuštali su hvalospevi na račun albanskog premijera, kako od njega zazire Priština, kako očitava bukvicu Kurtiju, te kako se i Haradinaju usprotivio. Prema pisanju ovog medija, čitaoci bi stekli utisak da je Rama Vučićev najbolji prijatelj.

Onda je, kao grom iz vedra neba, stigla današnja naslovna strana "Informera", po kojoj je Rama "najveće šiptarsko zlo" i radi protiv našeg predsednika! 

Šta se desilo u međuvremenu? Kako je došlo do ovako velikog zaokreta? Čime je Kurti podmirio Ramu? Kako je moguće da uvek oprezni Vučić, koji Makronu kaže u ponoć "Emanuele, bre!", koji svakom strancu oštro odbrusi, dozvoli da ga Rama ovako navuče kao, što bi klinci rekli, "mladog majmuna"?

Jedino objašnjenje za one koji misle da je Vučića nemoguće prevariti je da je u stvari "Informer" lagao građane Srbije, tvrdeći da je - "Rami pukao film, stao uz Vučića" i da će "Priština poludeti zbog toga".

Ukoliko "Informer" nije lagao, onda je ovom naslovnom stranom priznao da je Vučić u potpunosti preveslan i da je ispao naivan. Najblaže rečeno...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati