Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Politika

Direktno.rs [ Izvor: SSP ]

25. 11. 2019. 17:00 2

MARINIKI CRTAJU METU Podseća na sudbinu Olivera Ivanovića

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić uputila je pismo apela ambasadorima zemalja članica Evropske unije u Beogradu, budući da je njeno višesedmično iznošenje dokaza o umešanosti srpskih vlasti u trgovinu oružjem rezultiralo novim zastrašivanjem, pa čak i objavljivanjem adrese i fotografije zgrade u kojoj živi sa svojom porodicom.

- Sa velikom zabrinutošću sam sinoć, 24. 11. 2019, primila dokaze o objavljivanju fotografije sa adresom i vratima zgrade u kojoj živim sa svojom porodicom, na društvenoj mreži Tviter, i to uz objavu o mom prezimenu i poreklu od strane glavnog urednika tabloida “Informer” Dragana J. Vučićevića, koji je jedan od najagresivnijih režimskih glasnogovornika. Podsećam vas da je slična matrica korišćena i u slučaju Olivera Ivanovića, koji je bio praćen, sniman i satanizovan u medijima, pre nego što je mučki ubijen - navodi Tepić u pismu ambasadorima.
Ona je navela i da već nedeljama iznosi dokaze o zloupotrebama lica iz vrha vlasti i njima bliskih ljudi, a u vezi sa trgovinom oružja, te da uprkos tome izneti dokazi nisu doveli do istrage nadležnih državnih organa. Naprotiv, doveli su isključivo do niza iracionalnih i agresivnih reakcija predstavnika vlasti, istakla je Tepić.
- Imajući u vidu da je Evropska unija prepoznala deficite demokratskih institucija u Srbiji, te se zato i sama uključila u posredovanje između vlasti i opozicije radi stvaranja uslova za dijalog, smatrala sam za korisno da vas obavestim o najnovijem razvoju događaja koji očigledno ne doprinosi tom cilju - zaključila je Tepić u pismu.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Video dana

Kako beba može ovako da crta?

Anketa

Koji je Vaš omiljeni junak iz crtanog filma?

Rezultati