Zdravlje

Direktno.rs

05. 09. 2024. 17:54 2

Bizarna tehnika CIA za eliminisanje bola - mnogi tvrde da je ekikasna (VIDEO)

CIA ima posebnu metodu koja navodno čini da bol potpuno nestaje, a koju su nedavno usvojili brojni TikTokeri tvrdeći da deluje.

Na snimku se prikazuje deklasifikovani CIA-in dokument u kojem se detaljno opisuje bizarna tehnika, govoreći da se ona ‘u suštini koristi za širenje svesti i navođenje na interakciju s nefizičkim energijama’. Tehnika uključuje vizualizaciju dela tela koji boli i ponavljanje broja.

 - Dakle, pogledaćete ili vizualizovati deo vašeg tela koji vas boli i ponovićete broj 55515 - navodi se u videu i  - bjašnjava da metoda zapravo dolazi iz programa Gateway Instituta Monroe, ‘medicinskog programa koji je CIA koristila u svojim istraživanjima u projektu „Zvezdana vrata“.

I zaista, kopija dokumenta na internetu opisuje ‘svakodnevne alate’ koji treba da se koriste ‘u vašem fizičkom budnom životu’. Pod odeljkom o smanjenju ‘signala bola’ stoji:

“Gledajte zatvorenih očiju u onaj deo tela koji je izvor signala boli. Dok gledate, ponavljajte u mislima broj 55515. Kada radite ove dve stvari, signali bola polako će se smanjivati ​​sve dok više ne prestanu“.

Ideja je postala nešto poput viralnog trenda, a mnogi su je sami isprobali i tvrdili da funkcioniše i kod nesnosnih bolova. Jedan TikToker je podelio svoj video pod nazivom:

„Zašto, dođavola, ovo radi?“ Neko drugi je napisao: „Isprobavam trik 55515… i uspeva.“

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati