Zdravlje

Direktno.rs

05. 08. 2024. 07:00 1

Šok u bolnici! Iz stomaka pacijenta izvadili monstruma od skoro metar - nećete verovati kako je završio unutra (VIDEO)

Vijetnamski lekari uklonili su živu jegulju dugu oko 65 centimetara iz stomaka čoveka, a evo kako je uneo u organizam.

Državljanin Indije (31) primljen u bolnicu u Hanoju 27. jula sa strašnim bolom u stomaku. Lekari su tokom operacije uklonili živu jegulju dugu 65 cm iz stomaka pacijenta, jer je čovek prethodno stavio ribu u anus.

- Jegulja je potom grizla pacijentov rektum i debelo crevo da bi na kraju pobegla u trbušnu duplju - rekao je doktor Le Nat Huj sa odeljenja za kolorektalnu i perinealnu hirurgiju.

Rendgenski snimak je pokazao da jegulja leži u njegovoj trbušnoj duplji.

Lekari su pokušali da uklone ribu kroz čovekov anus, međutim, otkrili su i limun koji je pacijent takođe ubacio u sebe. Umesto toga su se odlučili za hitnu operaciju.

Otvorili su pacijentov torzo i pronašli živu jegulju koja je bila bila duga oko 65 centimetara i imala oko 10 centimetara u prečniku.

Lekari su za Vietnam news da su se i ranije bavili pacijentima, obično mladim muškarcima, koji su stavljali predmete u anus radi seksualnog zadovoljstva. Bolnica Viet Duc je prethodno uklanjala flaše i igračke za odrasle iz anusa pacijenatam, ali ovo je prvi slučaj koji uključuje živu životinju.

- Jegulje mogu dugo da prežive u anaerobnim uslovima i imaju sposobnost da grizu gastrointestinalni trakt. Zbog toga ljudi nikada ne bi trebalo da ubacuju žive životinje kroz anus da traže intenzivne senzacije zbog nesagledivih posledica - rekao je Huj.

Užasnuti lekari, podsetimo, uklonili su nedavno 30 centimetara dugu živu jegulju iz stomaka muškarca u vijetnamskoj provinciji Kvang Nin.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati