Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

20. 05. 2022. 06:53 7

Stanković Konstrakti: Je l' tvoj seksepil doprineo?

Ana Đurić Konstrakta, koja je predstavljala Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji i zauzela visoko 5. mesto, još uvek sumira utiske iz Torina. U emisiji "Oko magazin" na RTS, Konstrakta je pričala o brojnim temama među kojima su i planovi za budućnost.

Nakon što se vratila iz Torina u Beograd, izjavila je da će jedno vreme umetnica biti nevidljiva. Voditeljku u studiju je zanimalo zbog čega je to rekla, jer je u Srbiji nakon pobede na Pesmi za Evroviziju postala veoma popularna.

- To je bila moja ideja još 5. marta, da kažem umetnica je nevidljiva i da nestanem. Međutim, nisam imala hrabrosti, a sve se pretvorilo u veliku medijsku pažnju. Sada mislim da zaslužujem da sebi osiguram mir, znam da je sada vreme da se ova priča zaključa - rekla je Konstrakta.

Osim toga, voditeljka i pevačica razgovarale su i o simbolima u pesmi, poput Megan Markl.

- To je doprinelo viralnosti zato što otvara mogućnost čitanja na različite načine. Ti simboli ostavljaju neku mistiku, pa tu onda upiše ko šta želi. Pogodno je za konzumiranje, na kraju krajeva - rekla je evrovizijska predstavnica, pa dodala:

- Što se tiče Megan Markl, ona nije tu zbog hidratacije, više je tu naglasak bio na praznini svih tekstova kojima smo okruženi. Ona nije bitna, mediji je koriste ne bi li stvarali prazan sadržaj.

Konstrakta se u intervjuu dotakla i teme savremenog načina života, pa priznala da je i sama živela tako, te da je nakon nekog vremena osetila besmisao svega toga i rekla to naglas.

- Vrtimo se kao hrčci u kavezu, bez mnogo smisla - objasnila je, pa istakla:

- Radimo godinu dana za dve nedelje mora.

Zbog svog iskustva, Konstrakta ističe kako zna da ne treba sada da se uvuče u ovu situaciju i pomisli da je to ostvarenje nekih životnih ambicija. Sada ima u planu da uzme sebi vreme da procesuira sve šta se odvilo u poslednjih par meseci.

- Ne želim da upadnem u hiperprodukciju i budem u modelu u kojem se od tebe nešto traži, a ti daješ po diktatu.

Voditeljka u studiju je u jednom segmentu emisije pustila kratak isečak u kojem su se Konstrakti obratila četiri "zanimljiva muškarca", a među njima je bio i hrvatski voditelj Aleksandar Stanković, poznat po emisiji "Nedeljom u 2".

Svaki od njih pevačici je postavio par pitanja na koje je trebalo da odgovori.

- Je li tvoj seksepil doprineo nastupu na Evroviziji i plasmanu? I kako da se odnosim prema onima koji ne plaćaju zajedničku struju, ili kako mi to u Hrvatskoj kažemo - pričuvu, s obzirom da si ti predstavnica kućnog saveta u svojoj zgradi u Srbiji? - našalio se Stanković.

Konstrakta mu je odgovorila kako ne vidi sebe kao seksi ženu, ali da je moguće da je to doprinelo nastupu. Na drugo pitanje nije znala da odgovori jer, kako kaže, ona takvih problema sa svojim komšijama nema.

- Ne znam. Ja takve probleme nemam. Ja ne znam kako bih se postavila. Za mene je to toliko zdrav razum da učestvuješ u zajedničkoj stvari, da prosto moj mozak ne može da shvati kako to neko ignoriše. Srećom, nisam imala tu situaciju. Stankoviću, menjaj zgradu i komšije - poručila mu je kroz smeh.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati