Poznati

[ Izvor: Headliner.rs ]

08. 05. 2022. 10:50 3

Snimak Nikole Pejakovića koji se masovno šeruje (VIDEO)

Brojni umetnici govorili su na temu ljubavi. Ipak, ovo objašnjenje je istog trena izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama. Nikola Pejaković Kolja važi za izuzetnog umetnika, na čijim pesmama već odrasta jedna generacija, ali i zbog fantastičnih glumačkih uloga i scenarija za filmove i serije.

Ipak, ono što brojni fanovi kod Kolje obožavaju sunjegovi stavovi o životu. Neretko se upušta u razgovore o veri i pravoslavlju. 

U jednom od takvih razgovora Kolja je na svoj jednostavan i poučan način, onako kako to samo on ume, objasnio na zanimljiv način šta je to ljubav, prenosi Headliner.

- Jedino što je vredno jeste ljubav. Tačnije, ono što proističe iz dobrote i iz pažnje. Što kaže Vladika Atanasije: "Šta je to ljubav"? Rekoh, nemam pojma. "Pažnja, magarče, pažnja". Znači, ja se brinem da li ti je hladno. Da li si gladan? Da li ti je dobro? Ja te volim. Ja se brinem o tebi, to je ljubav. - rekao je Pejaković i dodao:

-  Nije ljubav strast ili pohota… ili zaljubljenost. To nema veze sa ljubavlju. Zato je prava ljubav samo moguća između svih, ta vrsta ljubavi, ohristovljena ljubav. I da na kraju završim… To treba reći svom detetu, to bih i ja rekao i tvom sinu i mom sinu - rekao je Kolja u svom stilu.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati