Poznati

Direktno.rs

24. 04. 2022. 19:31 0

S jednom živi, drugu ljubi, trećoj uništava život

Zvezda Borusije Dortmund Mats Humels mesecima je bio na naslovnicama zbog glasina o njegovom privatnom životu. Postoje najmanje tri žene koje se vežu za bivšeg štopera Bajerna, koji očito ima buran ljubavni život. S jednom je i dalje u braku, s drugom se viđa, treću je imao do prošle godine.

Mats je u braku sa Cejt Humels, ali je prošle godine objavljeno da se viđa sa Lisom Štraub. U međuvremenu nemački mediji pišu da je Mats trenutno sa Kelin Betman, bivšom pobednicom TV emisije "sledeći nemački top model", a koja je nedavno na Instagramu objavila navodni stori na kojima je prikazala da je u prošlosti takođe bila sa 33-godišnjim Humelsom.

Lisa, bivša ljubavnica nemačkog defanzivca, prijavila je ogrebotine na svom automobilu, a podržala ju je upravo Kejt Humels, igračeva još baren na papiru supruga, koja je napisala: "To se, dragi prijatelji, zove ljutnja".

Ovo nije prvi put da se Lisa suočava sa sličnim stvarima i čini se da su svi problemi vezani za zvezdu dortmundske Borusije i ona najviše pati zbog Humelsa.

- Stvarno počinjem da dobijam osećaj da me svaki dan čeka nešto novo. Sinoć se dogodio još jedan incident kod mene u kući, ali mislim da sada nije toliko pametno pričati o tome - objašnjava Lisa pratiocima.

Matsova supruga Kejt u međuvremenu je objavila fotografiju sa njim i sinom Ludvigom, na kojoj izgledaju srećno i kao da se ništa ne dešava, ali izgleda da je Mats pravi magnet za žene, koje su njime opsednute i više ni same ne znaju koliko ga zapravo imaju. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati