Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

22. 04. 2022. 10:30 0

Od Zone do Tajni vinove loze: Sloboda i Vojin omiljeni par

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od omiljenih u našoj javnosti. Oni su u braku već 14 godina i imaju bliznakinje Veru i Milu kojima su potpuno posvećeni i trude se da privatan život drže daleko od očiju javnosti.

Njih dvoje upoznali su se na snimanju filma "Zona Zamfirova" 2001. godine, kada je Vojin igrao glavnu mušku ulogu, a Sloboda sporednu ulogu Vaske. Mnogi su tada komentarisali da je njen lik dospeo u centar pažnje, te da je uspela da zaseni čak i glavnu junakinju koju je igrala Katarina Radivojević.

Vojin je u to vreme bio oženjen novinarkom Natašom Milovanović od koje se razveo 2005. godine i nije mogao ni da nasluti da je delio kadar sa devojkom koja će mu kasnije postati druga supruga.

Nakon što se razveo od Nataše, on i Sloboda su započeli vezu koju su 2008. godine krunisali brakom, a dve godine kasnije rodile su im se i ćerke.

Supružnici su se kasnije još nekoliko puta našli zajedno pred kamerama.

Bračni par glumili su i u filmu i seriji "Ranjeni orao", gde je ona imala glavnu ulogu Anđelke, a on je glumio njenog muža Tomu od kojeg se ubrzo razvela.

Nakon toga zajedno su igrali u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine" u kojoj je ona tumačila ulogu Ane Dandolo, mletačke princeze i poslednje žene Stefana Pvovenčanog kog je igrao upravo Vojin.

Trenutno ih gledamo u glavnim ulogama u hit seriji "Tajne vinove loze", rađenoj po romanu Mirjane Bobić Mojsilović.

Njih dvoje tu glume Veru i Tomu, par koji je bio zaljubljen u mladosti i koji se ponovo sreće u zrelijim godinama. Njihova hemija jedan je od glavnih razloga popularnosti ove serije, a mnogi sa nestrpljenjem iščekuju da vide kako će se dalje razvijati odnos likova koje tumače, navijajući za ljubav Vere i Tome.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati