Poznati

Direktno.rs

21. 04. 2022. 22:09 0

Urban: Nikol me spasila od droge i pijanstva

Pevač Kit Urban godinama unazad vodio je bitku sa zavisnošću, za koju je priznao kako se okončala kada je upoznao svoju suprugu Nikol Kidman za koju tvrdi da je ujedno spasila i njegov život. Kako su droga i alkohol česti "saveznici" u svetu slavnih, to nije zaobišlo ni Kita Urbana koji je dugo bio u okovima istih.

Ipak, iz sveta pakla izvukla ga je njegova supruga Nikol Kidman koja je prepoznala kakve bitke Kit vodi. Iako je nekoliko puta tražio pomoć na klinici za rehabilitaciju, u poslednjem, onom svega četiri meseca nakon njihovog venčanja koje se održalo 2006. godine, bilo je konačno.

Tada, pevač je priznao kako ga je to moglo koštati braka sa Nikol.

- Moj novi brak tada je propadao. Pravo je čudo da je uspeo preživeti. S Nikol sam se duhovno probudio. Kažem da sam se s njom ponovo rodio, a tako se i osećam. Po prvi put u životu mogao sam da se rešim okova zavisnosti - rekao je pevač.

Zahvalnost svojoj supruzi na ljubavi i podršci, Kit joj je izrazio i pesmom "Thank You".

- Zahvalan sam ti za svoj život i zahvaljujem Bogu na milosti jer si postala moja žena - deo je stihova pesme.

Urban je priznao kako mu je drago da je završio sa tim poglavljem svog života, ali i što se ono nije odrazilo na njegovu kreativnost.

- Morao sam da pronađem drugačiji način da opstanem u svetu. Drago mi je što se to nije odrazilo na moju muziku. Napisao sam dosta pesama dok sam bio pijan. Napisao sam ih i trezan. Srećan sam što to nije definisalo moju kreativnost - rekao je pevač.

Da i sam postane zavisnik, na Kita je uticao i njegov otac koji je bio alkoholičar.

- Moj otac je bio alkoholičar. Odrastao sam u takvoj kući i trebalo mi je mnogo vremena da shvatim da sam i sam zavisnik. Nisam pio kao on, pa sam se dugo upoređivao s njim. Međutim, konačno sam uspeo da napravim izbor u životu, za koji bih voleo da je napravio i moj otac - dodao je pjevač kojem je otac preminuo 2015.

Urban retko govori o onome kroz šta je prošao, a tvrdi da mu je danas najbitnije da publici pruži dobru muziku i zabavu.

Par koji zajedno ima dve ćerke Sundej i Feit, lana je proslavio 15 godina braka, a tom prilikom Kit je na društvenim mrežama podelio fotografiju sa romantičnim opisom.

- Srećna godišnjica, devojčice. Moj život počeo je kada si rekla 'da' na današnji dan pre 5.475 dana - napisao je tada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati