Poznati

Direktno.rs

21. 04. 2022. 09:00 1

Ljubavnice ga proklele, spas tražio kod veštica...

Postoje fudbaleri koji su jako sujeverni na fudbalskim terenima i pred svaku utakmicu moraju ispoštovati neki svoj ritual. Adrian Mutu je već dugo godina u fudbalskoj penziji, do 43. je živeo ludo i opasno dok se nije zaljubio u kraljicu lepote Sandru Bačići.

Tokom fudbalske karijere Mutu je bio istinski ženskaroš te je vrlo često menjao devojke. Interesantno da ima četvero dece sa tri žene. Sa sadašnjom suprugom Sandrom ima sina Tijaga s kojom se oženio pre tri godine, a pre toga njegov ljubavni život je bio i više nego buran.

Irina Negau mu je bila prva devojka, zatim je završio sa plejboj zečicom Ankom Nikoleae pre nego što je oženio Aleksandru Dinu. Njih dvoje zajedno imaju sina, a razveli su se 2003. godine. Posle nje kroz Mutuov krevet su prošle Iona Popesku, Luara Andersan, Katrin Mengija, a imao je aferu i sa Dijanaom Munteanu, zatim je na red došla Kiti Kepriž.

Dok je igrao za Fiorentinu bio je u vezi s italijanskom glumicom Martinom Stelom. Druga supruga mu je bila Konsala Mutu koja mu je rodila dve kćerke. S obzirom na to koliko je često menjao žene nastalo je i verovatno najluđe sujeverje u svetu fudbala pa je tako legendarni Rumun svaki meč igrao s naopako obućenim gaćama.

Mutu je svojevremeno priznao da je jedne prilike naleteo na grupu veštica koje su mu otkrile da su ga bivše ljubavnice proklele i dale su mu "zaštitu".

- Kletve mi ne mogu ništa jer gaće nosim naopako - svojevremeno je izjavio Mutu čiju su karijeru obeležili skandali, između ostalog i potvrđene optužbe za konzumiranje kokaina, zbog čega je bivšem klubu Čelsiju morao da plati čak 17 miliona evra odštete.

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Rumunije sa 35 golova je iz Dinamo Bukurešta 1999. godine prešao u Inter, zatim je usledio transfer u Veronu, kasnije u Parmu, onda u Čelsi, pa se vratio u Italiju gde je igrao za Juventus, Fiorentinu, Ćezenu, da bi nakon toga promenio nekoliko zemalja i 2016. zvanično okončao karijeru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati