Poznati

Direktno.rs

20. 04. 2022. 15:32 0

Nova ljubav Ilona Maska: Ko je Nataša?

Prema Forbsovoj listi milijardera, Ilon Mask je trenutno najbogatiji čovek na svetu. Čovek koji ima sve i kom je misija da se odseli na Mars ipak stiže i da uživa u ljubavi. A kao i kod mnogih drugih, i njegov ljubavni život je prilično komplikovan.

Nedavno je svet obišla vest da najbogatiji čovek na svetu ima novu ljubav, jednu Natašu. U pitanju je australijska riđokosa glumica Nataša Baset s kojom je Ilon navodno nekoliko meseci u vezi.

Osnivač kompanije Tesla snimljen je kod svog aviona sa Natašom u Los Anđelesu 17. februara. Par je prvi put uočen zajedno na fotografijama koje su objavili britanski tabloidi, a na kojima se vidi kako se zajedno voze u Tesli koja je čekala.

Ispostavlja se da se njih dvoje uveliko zabavljaju i da su posvećeni isključivo jedno drugom.

A ko je lepa Nataša?

Poreklom iz Novog Južnog Velsa, Baset je odrastala u Sidneju, a 2019. se preselila u Njujork da pohađa dramsku školu. Počela je da glumi još sa 14 godina, a najveća uloga joj je bila kada je igrala Britni Spirs u biografskom filmu Britney Ever After

Osim glume, njena velika strast je i pravljenje specijaliteta od testa.

Pre Nataše Mask je bio u vezi sa kanadskom muzičarkom Grajms. Upoznali su se na Tviteru dok su zbijali šale oko veštačke inteligencije i rokokoa. Zajedno su se pojavili na Met Gali 2018.

Između serija međusobnog praćenja i nepraćenja na društvenim mrežama, njih dvoje su dobili sina. Imenom bebe su šokirali svet – Ks Æ A-12.

I sve je delovalo naizgled savršeno dok u decembru 2021. Ilon nije otkrio da je singl.

On je za PageSix kazao da su on i Grajms "polurazdvojeni, ali se i dalje vole, često se viđaju i da su u odličnim odnosima".

Njih svoje su dobili i drugo dete, devojčicu takođe specifičnog imena - Eka Dark Sideræl Mask. Rođena je u decembru 2021. godine surogat majčinstvom.

A ko su žene koje je Ilon voleo pre Grajms?

Prva supruga Ilona Maska bila je Kanađanka Džastin Vilson, koju je upoznao na Kvins univerzitetu u Ontariju. Njih dvoje su dobili blizance 2004. i trojke 2006. Par se razveo 2008.

S drugom ženom, engleskom glumicom Talulom Rajli, kratko je bio u braku, s tim što su se posle raskida od par godina ponovo venčali.

I onda ponovo razveli.

Nakon svega toga 2016. Ilon Mask je kratko izlazio sa glumicom Amber Herd, a njen bivši suprug Džoni Dep ih je optužio da su se viđali dok su njih dvoje još bili u braku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati