Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

09. 04. 2022. 15:00 1

Od raskida 18 godina: Džej Lo i Aflek se verili (FOTO)

Dženifer Lopez i Ben Aflek, iliti Benifer, prošle zime obnovili su vezu nakon 17 godina pauze, a sada su se, kako pišu strani mediji, ponovo verili. Punih 18 godina nakon što je glumac ostavio pevačicu i glumicu maltene pred oltarom, nakon čega se ona brzopotezno udala za pevača Marka Entonija, a on se ubrzo oženio koleginicom Dženifer Garner, par je doneo odluku da provedu zajedno ostatak života.

Vest o veridbi zasniva se na fotografijama na kojima se vidi da Džej Lo nosi skupoceni dijamantski prsten, i to upravo na mestu na kome ga nose verenice. Pop zvezda i njena ćerka Ema iz braka sa Entonijem bile su u kupovini nameštaja, verovatno zbog svog novog doma vrednog 55 miliona dolara, a tom prilikom paparaci su ih fotografisali i svi su obratili pažnju na prsten.

Dženifer je još jednom fotografisana sa istim prstenom, koji deluje basnoslovno vredno.

Prethodni verenički prsten koji je Aflek poklonio Lopezovoj bio je vredan 1,2 miliona dolara, a ona mu ga navodno nikada nije vratila. Dženifer se inače udavala tri puta, a pre obnovljene veze sa Benom, bila je verena za bivšeg bezbol igrača Aleksa Rodrigeza. Aflek se ženio samo jednom, a njegov brak sa Dženifer Garner, sa kojom ima troje dece, okončan je pre nekoliko godina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati