Poznati

Direktno.rs

27. 02. 2022. 11:36 0

Ljubavna priča Šumahera: Korina se uvek nadala...

Od nesreće na skijanju u francuskim Alpama gde je teško povređen prošlo je devet godina, sedmerostruki prvak u Formuli 1, Mihael Šumaher, od tada nije viđen u javnosti.

U komi je proveo šest meseci, a nakon izlaska iz bolnice leči se kod kuće. Brigu o njegovom zdravlju preuzeo je tim doktora, a njegova supruga Korina Šumaher (52) prisiljena je ponovo da prodaje imovinu kako bi mogla da plati skupo lečenje koje je Mihaelu potrebno da ostane živ. Već je ranije prodala vilu u Švajcarskoj, kao i luksuzni Mihaelov Mercedes

Prošle godine objavljen je i Netfliksov dokumentarac u kojem je porodica govorila o Mihaelovoj blistavoj karijeri, ali se nisu previše dotakli njegovog zdravstvenog stanja.

- Živimo zajedno u našem domu, sprovodimo terapije, činimo sve da Mihael bude bolje i da oseti solidarnost naše porodice. Nedostaje mi onaj Mihael svaki dan i ne samo meni, nedostaje deci, porodici, svome ocu, svima koji ga okružuju. Ali Mihael je drugačiji, ali je ovde i to nam svima daje snage - rekla je tada Korina.

Jedino što se zna je da Mihael može da sedi i komunicira očima. Ljubavna priča Mihaela i Korine počela je 1991. godine kada je on bio na početku karijere u Formuli 1. Upoznali su se na jednoj zabavi na koju je Korinu doveo tadašnji dečko, nemački automobilistički as Hajnc-Harald Frencen.

Korina je ubrzo s njim prekinula vezu i započela novu sa Mihaelom. U početku se šuškalo kako je njihova veza samo marketinški trik, ali je ubrzo postalo jasno kako to nije slučaj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati