Poznati

Direktno.rs

17. 02. 2022. 18:16 2

Ženi fudbalera smešna kazna za nasilničku vožnju

Manekenka Jovana Đorđević kažnjena je u skraćenom postupku zbog nasilničke vožnje. Supruga Filip Đorđević, bivšeg reprezentativca Srbije i fudbalera Crvene zvezde, vozila je preksinoć BMW brzinom od 196 kilometara na sat sa svoje dvoje dece na putu Beograd-Šid, gde je ograničenje 80.

Gostujući u Jutarnjem programu, Aleksandar Radenković iz Uprave saobraćajne policije je rekao da je manekenki izrečena novčana kazna u visini od 120.000 dinara, devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom, i 15 kaznenih poena, što su sankcije ispod zakonskog minimuma.

Tako ekstremni slučajevi, kaže Aleksandar, nisu baš svakidašnji, ali su imali slučajeve da roditelji voze decu pod dejstvom alkohola i da izazovu nesreću u kojoj strada osoba u drugom vozilu.

- Ovaj slučaj je privukao pažnju jer se radi o poznatoj osobi, mi bismo voleli da se o tome više piše i kada je reč o anonimnim osobama jer je, to poražavajuća činjenica da neko sa dvoje dece vozi 196 na sat. I to je, u krajnjem slučaju nasilnička vožnja - kaže Radenković.

Jovana je zbog atraktivnog izgleda često u žiži srpskih i italijanskih medija gde je njen suprug Filip Đorđević igrao skoro 10 godina fudbal, pre nego što se nedavno penzionisao.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati